Το ψητό του χορτοφάγου: μελωμένα πορτομπέλο με πατάτες κ πορτοκάλι στον φούρνο
Μεγαλώνοντας κ κόβοντας το κρέας, μου έλειπε αυτή η μοσχοβολιά του ψητού στο σπίτι… ώσπου ανακάλυψα τι το αντικαθιστά όχι …
Μεγαλώνοντας κ κόβοντας το κρέας, μου έλειπε αυτή η μοσχοβολιά του ψητού στο σπίτι… ώσπου ανακάλυψα τι το αντικαθιστά όχι …
Αγαπημένα πλευρώτους ψητά στο μαντέμι ή στα κάρβουνα, μαριναρισμένα. 500γρ μανιτάρια πλευρώτους 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα 3-4 κ.σ. λάδι …
Έχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα) , χοντρό αλάτι …
Ελαφρώς αφυδατωμένα ντοματίνια που μαγειρεύονται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χρησιμοποιούνται σε γαρνιτούρες και σαλάτες.
Όλο το μεγαλείο της απλότητας είναι συγκεντρωμένο σ’ αυτή τη συνταγή!! Μανιτάρια, φρέσκα αρωματικά από τις γλάστρες μας, μοσχοβολιστό, αγνό …
Αλμυρά μπισκότα με ελιές, ιδανικά για πρωινό ή σνακ! Yλικά 1/2 ποτήρι ελιές μαύρες κομμένες σε κομματάκια 2 ποτήρια αλεύρι …
Είναι ένα ορεκτικό για μεζέ αλλά και ωραίο συνοδευτικό!1 κιλο Πατάτες πολύ μικρες, περίπου 4 – 5 cm σε διάμετρο, …
Οι πιο νόστιμες ελιές που θα έχουμε γευτεί. Ο λόγος πολύ απλός, είναι οι σπιτικές ελιές που εμείς οι ίδιοι …
Aπό τον chef Δημήτρη Αγοραστό Ημερομηνία Προβολής: 28/11/2011…
Από τον Μάκη Γεωργιάδη