ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΗ // OLIVE VERDI IN SALAMOIA
Ηξερα ότι πριν βάλουμε τις ελιές στην άλμη, έπρεπε πάλι να τις ξεπικρίσουμε. Μου είπαν όμως οι γειτόνισσες στο χωριό, …
Ηξερα ότι πριν βάλουμε τις ελιές στην άλμη, έπρεπε πάλι να τις ξεπικρίσουμε. Μου είπαν όμως οι γειτόνισσες στο χωριό, …
Φέτος το φτιάχνουμε στο σπίτι! Επειδή θέλει λίγες μέρες να «ψηθεί» και να ωριμάσει, ετοιμάζουμε από τώρα το τουρσί για …
Μέσα σε μπουκάλια ή γυάλες!Είναι ο τέταρτος τρόπος που παραθέτουμε για σπιτικές ελιές και αποτελεί τη συνέχεια του συγκεκριμένου άρθρου εδώ , …
Υλικά 12-15 πιπεριές κόκκινες και πράσινες μεγάλες για γέμισμα 1 μικρό λάχανο 4 καρότα κομμένα σε κυβάκια 2 πράσινες πιπεριές …
Οι τσακιστές ελιές είναι ο καλύτερος τρόπος επεξεργασίας για όσους βιάζονται να γευτούν φετινές ελιές. Επί πλέον έχουν φρουτώδη και …
Ο σημερινός τρόπος συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και δεν έχει καθόλου κόπο, μόνο που θέλει την υπομονή μας για 2-3 …
Ένα από τα πιο νόστιμα συνοδευτικά για τα όσπρια του χειμώνα!
Οκτώβρης…. Η περισυλλογή της ελιάς έχει αρχίσει… προμηθευτείτε μεγάλες πράσινες ελιές αρχικά για να τις ξεπικρίσετε και στη συνέχεια να …