Φρυγαδέλι παραδοσιακό
Το φρυγαδέλι είναι ένας από τους πιο νόστιμους μεζέδες, που φτιάχνεται στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ειδικά το Πάσχα. Γίνεται …
Το φρυγαδέλι είναι ένας από τους πιο νόστιμους μεζέδες, που φτιάχνεται στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ειδικά το Πάσχα. Γίνεται …
Το παραδοσιακό αναστάσιμο έδεσμα στο χωριό της μητέρας μου, μία συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά και δημιουργεί συνεχώς …
Πασχαλινή και παραδοσιακή ελληνική συνταγή για γαρδουμπάκια! Η γεύση θα σας μείνει αξέχαστη!Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια με τα εντεράκια 1 …
Νοστιμιά που δεν περιγράφεται! Total Time: 02h 20min Χρόνος προετοιμασίας: 01h 30min Χρόνος μαγειρέματος: 50Λεπτά Συκωταριά αρνίσια – 1 (ή …
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 1 συκωταριά αρνίσια 3 κουτ.σούπας ξύδι 50 ml λευκό ξηρό κρασί 1 πράσο κομμένο σε κομμάτια …
Υλικά 1 εντεριά αρνίσια πλυμένη 1 συκωταριά αρνιού με τα γλυκάδια της σκόρδο τριμένο ρίγανη αλάτι πιπέρι λάδι χυμό λεμονιού …