Φασόλια γίγαντες στην κατσαρόλα
…
…
Υλικά 1/2 κιλό γίγαντες 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουτί ψιλοκομμένο ντοματάκι 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 κ. …
Θα μπορούσε να είναι φασουλονταβάς, αλλά έβαλα ντομάτα οπότε θα μπορούσε να είναι γίγαντες πλακί, ψήθηκε όμως στη γάστρα και …
Είναι μια βολική λύση να βάλουμε το φαγητό να μαγειρευτεί όλη τη νύχτα (ή όλο το πρωινό) και την επομένη …
Οι γίγαντες είναι ένα φαγητό που σερβίρεται ως κύριο πιάτο αλλά και ως ορεκτικό. Είναι πάρα πολύ γευστικό! Τρώγονται ακόμα …
Υλικά – 500 γρ. φασόλια άσπρα γίγαντες ή ελέφαντες – 3 λίτρα νερό για το μαγείρεμα – 600 γρ. ξεφλουδισμένα …
Γίγαντες με ζαμπόν και μπέικον, καλό και νόστιμο 250 γρ γίγαντες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια άνηθο μαϊντανό 1 μέτριο κρεμμύδι 250 …
Τους γίγαντες, αγαπημένο όσπριο, σίγουρα πολλοί τους έχετε κατά καιρούς συνδυάσει με λουκανικάκι χωριάτικο και έχουν γίνει πεντανόστιμοι.Νομίζω ήρθε η …
250 γρ. φασόλια γίγαντες Πρεσπών 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 κρεμμύδι 1/2 σκελ. σκόρδο Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό ½ κ.γ. …
Εύγευστα φασόλια γίγαντες με καραμελωμένα κρεμμυδάκια στιφάδου, ροδέλες καρότου και λιαστές τομάτες στο λάδι. Όλα αναμεμειγμένα με μπαχαρικά και αρωματικά …
Οι γίγαντες στο φούρνο είναι ενα απο τα αγαπημένα μας φαγητά, που κατά την διάρκεια του χειμώνα φτιάχνουμε συχνά. Υπάρχει …
Υλικά συνταγής 500γρ. φασόλια γίγαντες 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο κομμένο σε ζάρια 2 κλωνάρια …
Στην κατσαρόλα λοιπόν οι γίγαντες σήμερα, για να κερδίσουμε λίγο χρόνο, αλλά εξίσου νόστιμοι με αυτές του φούρνου. Υλικά 1/2 …
Ένα απλό και υγιεινό πιάτο που σερβίρεται τόσο ως πρώτο πιάτο όσο και ως μεζές. θα χρειαστούμε για 4-5 μερίδες: …
Υλικά συνταγής 2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε παχιές ροδέλες 500γρ. φασόλια γίγαντες 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο …
Εκτος του φουρνου οι γιγαντες μπορουν να μαγειρευτουν και στην κατσαρολα το ιδιο πεντανοστιμοι και ζουμεροι,αρκει τα φασολια μας να …
Υλικά 1/2 κιλό γίγαντες 1 κουτί χυμό ντομάτας 1 ματσάκι μαϊντανό 4-5 σκελίδες σκόρδο αλάτι, πιπέρι , ελαιόλαδο…
Γνωρίζετε ότι για να βράσουν σωστά και γρήγορα τα όσπρια, και ειδικότερα τα φασόλια, πρέπει να τα έχετε αφήσει να …