ΦΑΣΟΛΑΔΑ – Η ΚΟΚΚΙΝΗ
Υλικά: (για 4-6 μερίδες) 1/2 κιλό φασόλια ξερά 1 κλωνάρι σέλινο 2 καρότα μέτρια 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα …
Υλικά: (για 4-6 μερίδες) 1/2 κιλό φασόλια ξερά 1 κλωνάρι σέλινο 2 καρότα μέτρια 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα …
Ελληνικότατο, αγαπημένο και πολύ υγιεινό χειμωνιάτικο πιάτο! Συνδυάζει αρμονικά φυτικές πρωτεΐνες, εξαιρετικής ποιότητας, και πολλά φρέσκα χορταρικά που τις δίνουν …
Μια διαφορετική συνταγή με γίγαντες, που ξεφεύγει από τις συνηθισμένες. Σαν μεζές ταιριαζεί πολύ με τσιπουράκι, αλλά τρώγεται άνετα και …
Πως μπορεί να αγνοούμε τέτοια νόστιμα πιάτα; Από όταν είχα διαβάσει για τις κόκκινες πιπεριές, πίστευα ότι η διαφορά τους …
Φαγητό γλύκισμα. Νόστιμο, χορταστικό, οικονομικό κι αγαπημένο για πάρα πολλούς. Παρέα με τυρί φέτα και ελίτσες, ζεστό καρβέλι ψωμιού και …
Ένα απλό και υγιεινό πιάτο που σερβίρεται τόσο ως πρώτο πιάτο όσο και ως μεζές. θα χρειαστούμε για 4-5 μερίδες: …
Τα ρεβίθια αλλιώς… Μια ωραία εναλλακτική για το καλοκαιράκι…
Ποιό είναι το εθνικό μας φαγητό, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές; Ναι φασολάδα η πατροπαράδοτη! Εδώ κοκκινιστή και πάρα …
Υλικά 1 ποτήρι νερού και λίγο παραπάνω φασόλια ψιλά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 φινόκιο σε κύβους …
Από την ηθοποιό Κάρμεν Ρουγγέρη…
Μιας και ο καιρός αρχίζει να κρυώνει, τα όσπρια και οι σούπες επανέρχονται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε να …
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -500 γραμ. φασόλια ξερά -1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2-3 καρότα κομμένα σε ροδέλες -1 πράσο κομμένο …
Η προτιμηση μου για τα φασολια της Δυτικης Μακεδονιας (Καστορια, Πρεσπες) ειναι γνωστη και δηλωμενη. Αυτη τη φορα δοκιμασα τους …