ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΡΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ (लोबिया खुम्बी)
Είχα πολύ καιρό να δοκιμάσω κάποια καινούρια ινδική συνταγή. Και για όσους παρακολουθούν το blog μου, σίγουρα γνωρίζουν πως όταν …
Είχα πολύ καιρό να δοκιμάσω κάποια καινούρια ινδική συνταγή. Και για όσους παρακολουθούν το blog μου, σίγουρα γνωρίζουν πως όταν …
Εγώ, προσωπικά, φροντίζω πάντα η χορτοφαγία να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής μου. Κάνει καλό, πώς να το κάνουμε; …
Συνήθως όποτε τα μαγειρεύω τα κάνω με λεμόνι και σχεδόν σούπα όμως αυτή τη φορά τόλμησα να κάνω κάτι το …
Νταλ (dahl) στην ινδική γλώσσα σημαίνει φακές, αλλά είναι και η ονομασία ενός από τα πιό αγαπημένα πιάτα …Εδώ οι φακές …
Νόστιμα και πικάντικα ρεβύθια αρωματισμένα με μπαχαρικά, χωρίς κόπο και δυσκολία.
Τα ρεβίθια είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, καθώς είναι άριστη πηγή πρωτεΐνης, φυτικών …
Υλικά της συνταγής μας 500 γρ. κόκκινη φακή βιολογική 3 καρότα καθαρισμένα και κομμένα ροδέλες 3 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης κομμένες …
Σήμερα θα φτιάξουμε ένα σνακ πολύ ιδιαίτερο, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο μας ρεβύθι. Έχουμε αντιληφθεί ότι το αγαπάτε πολύ γι’ …
300 ΓΡ. ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΚΑ 2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΑ IFANTIS 600 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1 …
Μια πρώην συνάδελφός μου από την Ινδία μου αποκάλυψε τα μυστικά ενός αγαπημένου της πιάτου, του chole bhature (τσόλε μπατούρε), …
500 γρ. ρεβίθια (μουλιασμένα και βρασμένα) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 3 σκ. σκόρδο σπασμένες 1 κ.γ. …
Γεύσεις και αρώματα Ανατολής! 1 κονσέρβα ρεβύθια, αν δεν έχετε βάλτε αποβραδίς τα ρεβύθια να μουλιάσουν και βράστε Καλα κανονικα …
Το στιφάδο είναι ένα από τα αγαπημένα μας φαγητά ειδικά όταν το κάνουμε με κουνέλι! Όμως πέσαμε πάνω σε μια …
Όλο το μυστικό για να πετύχει αυτό το φαγητό είναι τα μπαρμπουνοφάσουλα να είναι φρέσκα! Γι’ αυτό το λόγο φροντίστε …
Φτιάξαμε τις προάλλες την σπιτική πάστα για κάρυ και την είχαμε αποθηκευμένη στο ψυγείο (όπως σας εξήγησα στην συνταγή), σήμερα …
Οι φακές που όλοι έχουμε συνηθίσει να τρώμε συνήθως σε σούπα, σε μία συνταγή δική μας, εμπνευσμένη από τον τρόπο …
Ινδικής κουζίνας μέρος 2ο σήμερα, με τη δεύτερη χορτοφαγική συνταγή κατευθείαν από το Πουντζάμπ, όπως είχαμε υποσχεθεί! Τα υλικά που …
Η συνταγή είναι παραλλαγή από συνταγή της εκπομπής Aarti Party του foodnetwork.Είναι χορτοφαγική,χορταστική, διαφορετική αλλά και οικεία παράλληλα.
Χρησιμοποιούμε τη χύτρα για να φτιάξουμε μια εξαιρετικής γεύσης σούπας που μπορούμε να σερβίρουμε ως πρώτο πιάτο σε γιορτινό κάλεσμα. Διαδικασία …
Το ότι διανύουμε περίοδο νηστείας δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε σε γεύση, ούτε ότι θα είναι βαρετή αυτή η …