Φακές της Σόνιας
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
Οι φακές είναι εξαιρετική πηγή σύνθετων υδατανθράκων βραδείας απορρόφησης, αμινοξέων, φυτικών ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Είναι πλούσιες πηγές ασβεστίου και …
Συνεχίζουμε με τις ξεχασμένες συνταγές μας και αμέσως μετά θα συνεχίσουμε με τις φθινοπωρινές μας. Πάλι παντός καιρού είναι και …
ΥΛΙΚΑ : 500 γρ. φακές 1 κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 3 – 4 φύλλα δάφνης 2 κ.σ. πελτέ …
Το σουξέ που είχαν αυτά τα μπιφτέκια φακής δεν μπορώ να σας το περιγράψω! Τα έφτιαξα δύο φορές σε διάστημα …
Για μένα η πιο γευστική εκδοχή!!! Και έχω αλλάξει πααααρα πολλές…….
Ένα από τα ωραιότερα και θρεπτικότερα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας….
Ε ναι λοιπόν με κατάφερε ο άτιμουλης να δοκιμάσω άλλη συνταγή μετά από πολύ καιρό!…
Κι όμως είναι σουτζουκάκια από φακές αυτά που βλέπετε και είναι πεντανόστιμα……
VEGETARIAN | Συνταγή για μπιφτέκια από φακές ρεβίθια και πατάτες στο φούρνο. Νηστίσιμο πιάτο.
υλικά 150ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά (200γρ) 2 σκελίδες σκόρδο 2 μέτρια καρότα 2 κοτσάνια σέλερι 1 γλυκοπατάτα άσπρη (360γρ) …
Vegan Σουτζουκάκια με κιμά από φακές. Λίγα μυστικά ακόμα Όταν ψηθούν τα σουτζουκάκια τα βάζουμε μέσα στην έτοιμη σάλτσα μας. …
Φακές, ρεβύθια, μελιτζάνες (που βρεθήκαν όλα αυτά στο ίδιο φαγητό; ), αρώματα δυόσμου, μαϊντανού και σκόρδου, μας προδιαθέτουν για κάτι …
Όχι μόνο είναι ωραίο φαγητό, όχι μόνο είναι οικονομικό φαγητό, όχι μόνο είναι εύκολο φαγητό αλλά επιπλέον είναι και βόμβα …
Μια νόστιμη συνταγή για να μαγειρέψετε τις φακές, που θα ικανοποιήσει ακόμα και αυτούς που δεν είναι υποστηρικτές της. Προετοιμασία …
Υλικά 200 γρ φακές 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη 2 καρότα κομμένα σε κυβάκια 1 πατάτα …
Υλικά της συνταγής μας 500 γρ. κόκκινη φακή βιολογική 3 καρότα καθαρισμένα και κομμένα ροδέλες 3 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης κομμένες …
Μια συνταγή που την λατρεύω γιατί συνδυάζει πολλά υλικά αλλά γίνεται σχεδόν γρήγορα