Πασχαλινά Κουλουράκια με Άρωμα Πορτοκαλιού
Yπάρχουν πολλές δοκιμασμένες συνταγές για Πασχαλινά Κουλουράκια, με ή χωρίς αμμωνία, αφράτα και τραγανά ή μαλακά που διαλύονται στο στόμα.Όμως αρκούν …
Yπάρχουν πολλές δοκιμασμένες συνταγές για Πασχαλινά Κουλουράκια, με ή χωρίς αμμωνία, αφράτα και τραγανά ή μαλακά που διαλύονται στο στόμα.Όμως αρκούν …
Τα δοκίμασα σε ένα σπίτι στο Κρανίδι και ήταν τα ωραιότερα που είχα φάει ποτέ. Αφράτα αλλά και τραγανά, όχι …
Πασχαλινά και μη κουλουράκια!
Μέχρι να ψηθούν τύλιξαν με το άρωμα τους όλη τη πολυκατοικία (μην πω και τις γύρω πολυκατοικίες!)
Αγαπημένα και διαχρονικά πασχαλινά κουλουράκια.
2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα εβαπορέ 125 γρ. φρέσκο βούτυρο αγελαδινό 3/4 …
Πεντανόστιμα κουλουράκια για το Πάσχα και όχι μόνο. Πολύ αφράτα με πλούσιο άρωμα από φρέσκο βούτυρο και μεθυστική μοσχοβολιά πορτοκαλιού.
Πριν γίνουν τα σούπερ μάρκετ ήταν τα μπακάλικα. Ήταν τότε που οι άνθρωποι έφτιαχναν με τα χέρια τους και με …
500 γρ. βουτυρο (300 γρ. γαλακτος και 200 γρ. μαργαρίνη) 300 γρ. ζαχαρη αχνη 3 αυγα 1.025 γρ. αλευρι μαλακο …