Τάρτα με κρεμμύδια, κυδώνια, γραβιέρα και κασέρι
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ Για τη ζύμη (1/2 δόση από την παρακάτω ζύμη) 300 γρ αλεύρι για όλες τις …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ Για τη ζύμη (1/2 δόση από την παρακάτω ζύμη) 300 γρ αλεύρι για όλες τις …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ Για τη ζύμη: 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ βούτυρο αγελάδας από …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 24 εκ. ή ορθογώνια 25χ15 εκ.: Για τη ζύμη (θα χρησιμοποιήσουμε τη μισή ποσότητα): 500 γρ. …
Δεν ξέρω τι να σας πω για αυτήν την τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια. Για την θεϊκή ζύμη βουτύρου που λιώνει …
Η πιο μπισκοτοβουτυρένια ζύμη συνδυάζεται μαγικά με την γέμιση: Κατσικίσιο τυρί, αχλάδια που δίνουν όλη τους την γλύκα αφού ψήνονται …
Υλικά Για τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι 150 γρ. βούτυρο Μία πρέζα αλάτι Μισό κουταλάκι ζάχαρη 4-5 κουταλιές της σούπας …
Γευστική τάρτα με σολομό! Τη γεύση απογειώνει ο συνδυασμός σολομού, άνηθου και τυριού κρέμα!Δοκιμάστε την!
Την ξέρετε την αγάπη μου για τις τάρτες, δεν την ξέρετε; Όπου δω συνταγή για τάρτα πρέπει να τη δοκιμάσω. …
Εντυπωσιακή και πεντανόστιμη πρόταση για το τραπέζι σας, που θα ενθουσιάσει άπαντες! Υλικά – 1 έτοιμο φύλλο τάρτας κατάψυξης ή …
Υλικά – 1 φύλλο σφολιάτας – 300-400 γρ. κρεμμύδια σε λεπτές φέτες – 1/4 φλ. τσ. ελαόλαδο – ½ κ.γ. …
Μια ευκολότατη και νοστιμότατη αλμυρή τάρτα με μπισκοτένια βάση που θα την ετοιμάσουμε εμείς και εξαιρετική γέμιση τυριών, κρεμμυδιού και …
Μια “ανάποδη” τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια στιφάδου. Από τις αγαπημένες μου χειμωνιάτικες συνταγές.
Νηστίσιμη ανοιχτή κιμαδόπιτα – τάρτα με κιμά σόγιας. Εύκολη και γρήγορη συνταγή. Το ψήσιμο είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της …
1 φύλλο έτοιμη σφολιάτα του χεριού σας 1 αβγό 2 κ.σ. παρμεζάνα πολύ ψιλοτριμμένη 4-6 φέτες φέτες φρέσκο κατσικίσιο τυρί …
Φαγητά και γλυκά που μπορούμε να φάμε με τους αγαπημένους μας τις γιορτινές μέρες, χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.Μία πολύ …
Υλικά για ταρτιέρα 28-30 εκ.: Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 1/2 κ.γλ. αλάτι 125 …
Μεγάλη Δευτέρα, ψωνίζοντας στο σούπερ μάρκετ, έπιασα ένα μάτσο σπαράγγια. Η μόνη εμπειρία με σπαράγγια που έχω, είναι με άγρια, …
Για τη ζύμη 150 γρ. βούτυρο 2 κ.σ. σπορέλαιο 5 κ.σ. νερό 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 220 γρ. …
…καλό θα ήταν να έχετε μερικές συνταγές που θα σας βοηθήσουν να ταϊσετε τον κόσμο που καταφθάνει στο σπίτι σας …
Μία τάρτα, που συνδυάζει την τραγανή βάση με την βελούδινη γέμιση. Συνταγή που μπορείτε να τη δείτε εδώ από το …