Κις Λορεν !!!
Υλικά για την βάση της τάρτας !! 2 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ …
Υλικά για την βάση της τάρτας !! 2 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ …
Νόστιμη, πλούσια σε γεύση, σχετικά εύκολη στην παρασκευή της αλμυρή τάρτα με μανιτάρια και τυρί.
Υλικά για την ζύμη 165 gr. αγελαδινό βούτυρο παγωμένο 320 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουταλάκι του γλυκού …
Μια καλή πιτούλα με μερικά αξιόλογα λαχανικά της εποχής (ή και όχι, αρκεί να είναι φρέσκα) και τυράκια που παράγει …
Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη: 2 και 1/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
Αν σας βρίσκονται στο ψυγείο κανά δυο κολοκυθάκια, δυο-τρεις κουταλιές τριμμένο τυράκι, δυο κουταλιές κρέμα γάλακτος, ελάχιστο γιαουρτάκι και πάει …
Η quiche Lorraine, σερβιρεται ως ορεκτικο, με συνοδεια πρασινης σαλατας. Εμεις θα δοκιμασουμε την quiche Vosgienne (για να ειμαστε ακριβεις …
Πολύ ελαφρύ και νόστιμο πιάτο. Μπορείτε να το σερβίρετε σαν ορεκτικό και φυσικά είναι ιδανικό για βραδινό…
Σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον…τρία υλικά που δένουν τέλεια μεταξύ τους. Για τη ζύμη 265 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 …
Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.Υλικά Για τη ζύμη …
Εγώ χρησιμοποίησα χαλούμι στη γέμιση γιατί ήθελα μια πιο ήπια γεύση. Αντίθετα πασπάλισα την επιφάνεια με τυρί ρεγκάτο.
Η Κις Λορέν είναι μια από τις φημισμένες τάρτες της γαλλικής κουζίνας που τα τελευταία χρόνια έχουμε βάλει και εμείς …