Τάρτα (κις) με πράσο, θυμάρι και μοσχοκάρυδο
Φωτογραφία: http://www.hvmag.com Την τάρτα (κις) με το πράσο, το θυμάρι και το μοσχοκάρυδο την έφτιαξα πολύ πρόσφατα με μια «γενέθλια» …
Φωτογραφία: http://www.hvmag.com Την τάρτα (κις) με το πράσο, το θυμάρι και το μοσχοκάρυδο την έφτιαξα πολύ πρόσφατα με μια «γενέθλια» …
Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) είναι από τις πιο διαδεδομένες τάρτες κι αναπόσπαστο κομμάτι της Γαλλικής Κουζίνας. Οι Γάλλοι άλλωστε …
Η quiche Lorraine, σερβιρεται ως ορεκτικο, με συνοδεια πρασινης σαλατας. Εμεις θα δοκιμασουμε την quiche Vosgienne (για να ειμαστε ακριβεις …
Υλικά 8 φύλλα κρούστας 1 πακέτο μανιτάρια 250 γρ. μπέικον 3 λουκάνικα Φρανκφούρτης 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 πράσινη πιπεριά …
Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.Υλικά Για τη ζύμη …
Όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο για να φτιάξουμε μια κλασική πίτα ή όταν θέλουμε να αξιοποιήσουμε υλικά που έχουν μείνει …