Κις Λορεν !!!
Υλικά για την βάση της τάρτας !! 2 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ …
Υλικά για την βάση της τάρτας !! 2 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ …
Γαλλική τάρτα διάσημη ανά τον κόσμο. Μια μπουκιά και σε ταξιδεύει …!!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!
Μια διαφορετική υπέροχη quiche! 1 φύλλο ζύμη για πίτσα από σπίτι της Alfa 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα λίγο αλεύρι για …
Υλικά (για στρογγυλό πυρέξ 30 εκατοστών) 1 φύλλο σφολιάτα 150 γρ. καπνιστό ζαμπόν σε κύβους 200 γρ. μπέικον 3 αβγά …
Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη: 2 και 1/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
Υλικά Φύλλο σφολιάτας 1 φύλλο Τυρί ρεγκάτο 200 γρ τριμμένο Μπέικον 150 γρ κομμένο σε κυβάκια Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ …
Υλικά 1 φύλλο ζύμη κουρού 150 γρ μπέικον σε κυβάκια 250 γρ κεφαλογραβιέρα ή γκούντα τριμμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ βούτυρο …
Πολλές οι συνταγές για κις λορεν, όμως η συγκεκριμένη έχει καταπληκτική γεύση και θα τη λατρέψουν μέχρι και οι πιο …
Μάθετε πρώτοι να φτιάχνετε την ελαφριά εκδοχή της κις λορέν.
Άλλο ένα φαγάκι που έφτιαξα στην γιορτή του καλού μου, και όλοι μου ζητούσαν την συνταγή. Και η αλήθεια είναι …
Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) είναι από τις πιο διαδεδομένες τάρτες κι αναπόσπαστο κομμάτι της Γαλλικής Κουζίνας. Οι Γάλλοι άλλωστε …
Η quiche Lorraine, σερβιρεται ως ορεκτικο, με συνοδεια πρασινης σαλατας. Εμεις θα δοκιμασουμε την quiche Vosgienne (για να ειμαστε ακριβεις …
Μια εύκολη αλλά πολύ νόστιμη, κις λορέν με ζαμπόν, μπέικον και κρέμα γάλακτος!!!…
ΥΛΙΚΑ για μια τάρτα 30 εκ. περίπου -300 γρ. αλεύρι -140 γρ. βούτυρο κρύο -3-4 κουτ.σούπας κρύο νερό -1 κ.γ. …
Σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον…τρία υλικά που δένουν τέλεια μεταξύ τους. Για τη ζύμη 265 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 …