Κρεατόπιτα Κεφαλονίτικη 2
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει ο κιμάς από τη Χριστουγεννιάτικη εκδοχή της πίτας! Αυτή η κρεατόπιτα κάνει την εμφάνισή …
450 γρ. φύλλο κρούστας 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 κρεμμύδι 1/2 φλ. τριμμένη ντομάτα (χωρίς την φλούδα) 2 κ.σ. βούτυρο …
Την κεφαλονίτικη κρεατόπιτα την είχα ακουστά και όταν είχα βρεθεί στην Κεφαλονιά δεν έχασα την ευκαιρία να την δοκιμάσω.Απο τότε …
Η τέλεια ιδέα για να ανακυκλώσετε το κρέας ή το κοτόπουλο που σας περίσσεψε και να το κάνετε σαν καινούριο …
Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες …
Μια πολύ ωραία πίτα, που γίνεται με αρνί ή κατσίκι και την έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας την εποχή, που ήξεραν …