Κρεατόπιτα Ηπείρου
Την κρεατόπιτα αυτή την έμαθα απο την πεθερά μου. Την φτιάχνουν στην Ηγουμενίτσα. Κυρίως χρησιμοποιούν κρέας απο γίδα που γίνετε …
Την κρεατόπιτα αυτή την έμαθα απο την πεθερά μου. Την φτιάχνουν στην Ηγουμενίτσα. Κυρίως χρησιμοποιούν κρέας απο γίδα που γίνετε …
Η πίτα φυσικά μπορεί να γίνει και για τον υπόλοιπο χρόνο!
Υλικά (για ζύμη) 1 κιλό αλεύρι ειδικό για πίτες 3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο 3 κουτ. σούπας ξύδι 350 ml χλιαρό …
750 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ (ΠΟΝΤΙΚΙ Ή ΚΙΛΟΤΟ) 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 8 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΟΤΑ 4 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 3 ΚΛΩΝ. ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ 100 ML …
Ένας τρόπος να αξιοποιήσουμε κρέας ψητό που μας έχει περισσέψει, αλλά να κάνουμε και τα παιδιά μας να φάνε λαχανικά. …
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
Υλικά για τη γέμιση: 1/2 κιλό κρέας μοσχαρίσιο κομμένο σε μικρά κομματάκια λίγη φρέσκια μαντζουράνα 1 φλυτζανάκι του καφέ ρίζι …
Μια πανεύκολη πιτούλα με ότι μας βρίσκεται. Γεμάτη βιταμίνες και υπέροχη γεύση. Μοσχομύρισε το σπίτι μόλις την έβγαλα από το …
Μια πολύ νόστιμη καλοκαιρινή πίτα.
Μια πολύ ωραία πίτα, που γίνεται με αρνί ή κατσίκι και την έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας την εποχή, που ήξεραν …
Από τη Βίκυ Βαλλάτου ΥΛΙΚΑ Για ταψί 30εκ. x 26εκ. ½ κ. κρέας μοσχαρίσιο 3/4 φλ. ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό 2 …
Υλικά: Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας …
Είναι συνταγή της μαμάς που συνήθως τη φτιάχνει την Πρωτοχρονιά. Δεν είναι ιδιαίτερα λιπαρή, παρόλο που έχει το χοιρινό. Όλοι …