Στριφτές παραδοσιακές τυρόπιτες Σκοπέλου !!!
Υλικά Για το φύλλο 1 κιλό σταρένιο αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας λάδι 1 κουταλιά του γλυκού ξύδι λίγο αλάτι …
Υλικά Για το φύλλο 1 κιλό σταρένιο αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας λάδι 1 κουταλιά του γλυκού ξύδι λίγο αλάτι …
Υλικά Για το φύλλο – 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 1 κ.σ. ελαιόλαδο – 1 κ.γ. ξύδι …
Τα λογια ειναι περιττα για την περιγραφη αυτης της στριφτης σαλιγκαροτυροπιτας στο τηγανι. Απλα ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ!!!
ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ: 500gr ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ …
Αυτά τα ζυμαρένια τυροσαλιγκαράκια είθισται να τα ονομάζουμε “Σκοπελίτικες Τυρόπιτες”, όχι βεβαίως γιατί τα φτιάχνουν μόνον εκεί στη Σκόπελο, αλλά …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Κοσκινίζουμε τα αλεύρια και τα ανακατεύουμε μέσα σε μια λεκάνη. Ρίχνουμε γύρω γύρω το ξύδι και …
Απλά υπέροχη..
Νοστιμότατη πίτα με σπιτικό φύλλο ψημένη στο τηγάνι .
Αφού είμαστε πλέον στο Βόλο ας παρουσιάσουμε και μερικές συνταγές της περιοχής, αρχίζοντας από την παραδοσιακή τυρόπιτα Σκοπέλου, την οποία …
Υλικά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ. φέτα σκληρή λάδι αλάτι