Καλοκαιρινή Τάρτα Galette με Ροδάκινα
Ετοιμάζοντας μια θρυμματιστή, μυρωδάτη και βουτυρένια ζύμη και μια λιτή γέμιση από φρέσκα ροδάκινα έχουμε αυτήν την υπέροχα τραγανή, αφαιρετική …
Ετοιμάζοντας μια θρυμματιστή, μυρωδάτη και βουτυρένια ζύμη και μια λιτή γέμιση από φρέσκα ροδάκινα έχουμε αυτήν την υπέροχα τραγανή, αφαιρετική …
Παρακάτω σας εξηγώ τη διαδικασία παραγωγής πουρέ κολοκύθας από φρέσκια κολοκύθα, μια διαδικασία αρκετά εύκολη. Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε έτοιμο …
Eντυπωσιακή στη θέα, στολισμένη γλυκά με άχνη και κανέλα, ενίοτε επιμελώς με αραβουργήματα. Το τραγανό φύλλο κρύβει την άλλη ‘καρδιά’ …
Υλικά για ταρτιέρα 28-30 εκ.: Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 1/2 κ.γλ. αλάτι 125 …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη βάση: 250 γρ. αλεύρι 130 γρ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.γλ. …
Οκτώβρης χωρίς γλυκό με κολοκύθα δε γίνεται! Σε λίγο θα γεμίσει η αγορά με κολοκύθες και επιβάλεται να τις χρησιμοποιήσουμε
Υλικά Για τη ζύμη 250 γρ.αλεύρι 75 γρ. ζάχαρη 125 γρ. βούτυρο…
Κλασική και παραδοσιακή ελληνική συνταγή για πρωινό, κολατσιό ή επιδόρπιο. Τα τηγανόψωμα μυρίζουν Ελλάδα και σας τα ξαναθυμίζουμε! Τρώγονται γλυκά …