Τάρτα με ντομάτα, ελιές και βασιλικό Παρλιάρου
Η τέλεια τάρτα με ντομάτα, ελιές και βασιλικό! Με χρυσαφένια βάση και λαχταριστή γέμιση είναι ιδανική επιλογή για brunch ή …
Η τέλεια τάρτα με ντομάτα, ελιές και βασιλικό! Με χρυσαφένια βάση και λαχταριστή γέμιση είναι ιδανική επιλογή για brunch ή …
Για το φύλλο 380 ml χλιαρό γάλα 2 αυγά 700-800 αλεύρι 1/4 κ. γ αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 φακελάκι …
Τι δεν πρέπει να λείπει αυτά τα Χριστούγεννα από το γιορτινό σου τραπέζι; Η υπέροχη βουτυράτη τάρτα – galette με …
Συστατικά 1 ξηρή μαγιά 1 κουταλιά ζάχαρη 400 ml γάλα 90 ml λάδι…
Η πιο εύκολη από όλες τις πίτες, και αυτό γιατί δεν έχει φύλλο. Την λέμε και τεμπελόπιτα, γιατί φτιάχνετε πολύ γρήγορα …
Galette είναι ένα είδος τάρτας ανοιχτής η οποία δεν είναι απαραίτητο να ψηθεί σε ταρτιέρα, μπορούμε να την ψήσουμε πάνω …
Υλικά: 1 σφολιάτα Φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα Φέτες τυρί γκούντα Τριμμένο τσένταρ ή ότι άλλο θέλετε Μπεσαμέλ Κρόκο από ένα …
Απίθανη ροκφορόπιτα με γέμιση φέτας, τυριού ροκφόρ και μπόλικο άνηθο πάνω σε τραγανή κι αφράτη τάρτα ετοιμασμένη κατά τ’ άλλα …
Υλικά για τη ζύμη: 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες στραγγιστό 180 γραμμάρια βούτυρο σε …
Παρακάτω σας εξηγώ τη διαδικασία παραγωγής πουρέ κολοκύθας από φρέσκια κολοκύθα, μια διαδικασία αρκετά εύκολη. Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε έτοιμο …
Νόστιμη πλούσια πίτα για το τραπέζι της Κυριακής ή της γιορτής.
Σήμερα θα σας δείξω μία τάρτα αγαπημένη, που φτιάχνω πάντα με την πρώτη ευκαιρία!! Είναι εύκολη, μπορεί να γίνει και …
Υλικά 500 γρ φύλλο κρούστας 500 γρ γάλα πλήρες 500 γρ τυρί φέτα 2 κρόκους 100 γρ βούτυρο 50 γρ …
Εξαιρετική χορτόπιτα !!!
Μιας και στα μανιτάρια έχω αδυναμία, ήταν φυσικό η μανιταρόπιτα να είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου πίτες.Είναι η …
Υλικά για ταρτιέρα 26-28 εκ.: Για τη ζύμη: 170 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 αβγό 1/2 κ.γλ. αλάτι 150 …
Υλικά για στρογγυλό ταψί 30-32 εκ.: Για το φύλλο: 3 ποτήρια αλεύρι 1/4 κ.γλ. μαγιά 1 κρόκος αβγού 1 κ.γλ. …
Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή , κατάλληλη για όλες τις ώρες. Στο πρωινό, στο σχολικό κολατσιό και απογευματινό σνάκ αφού πάει …
Η αλμυρή εκδοχή της μπουγάτσας και εξίσου αγαπημένη γεύση. Αφράτη, µε τυρένια κρέμα που ξεχειλίζει και τραγανά φύλλα, θα γίνει …
Μην την βλέπεις έτσι φίνα, κυριλέ κι απρόσιτη. Η μόστρα είναι το δυνατό της σημείο. Και η γεύση! Δύσκολη όμως …