πιτα με κιμα σε φυλλο σφολιατας
easykuzina.gr
ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 400 γρ. κιμά (μοσχάρι ή μισό μισό μοσχάρι και χοιρινό) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινο …
ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 400 γρ. κιμά (μοσχάρι ή μισό μισό μοσχάρι και χοιρινό) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινο …
Ατομικές ταρτούλες με μανιτάρια, τυρί κρέμα και μουστάρδα Dijon! Ένα μεζεδάκι που μπορεί να σταθεί επάξια στο γιορτινό τραπέζι ή …
Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) είναι από τις πιο διαδεδομένες τάρτες κι αναπόσπαστο κομμάτι της Γαλλικής Κουζίνας. Οι Γάλλοι άλλωστε …