Πάστα φλώρα με καρυδένια ζύμη και μαρμελάδα σύκο
Υλικά για στρογγυλή ταρτιέρα 26-28 εκ.: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν …
Υλικά για στρογγυλή ταρτιέρα 26-28 εκ.: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν …
Υλικά – 100 γρ. ζάχαρη άχνη – 200 γρ. βούτυρο κρύο – 1 αυγό μεσαίο – 300 γρ. αλεύρι – …
Νομίζω ότι δεν υπάρχει Πάστα Φλώρα που δεν τρώω, πολύ περισσότερο αν είναι ΑΥΤΗ εδώ… Άγλυκη στην ζύμη της για …
Ένα αγαπημένο κλασικό γλυκό που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών αποτελεί τη σημερινή μας γευστική πρόταση. Μπορείτε να αντικαταστήσετε …
Υλικά 200 γρ. βούτυρο (από το ψυγείο) 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 αυγό 300 γρ. αλεύρι 1 κ. γ. μπέικιν …
Η τέλεια πάστα φλώρα του Σ.Παρλιάρου! Όλο σοκολάτα! Υλικά 150 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη …
Υλικά 300 γραμ.αλεύρι 80 γραμ.ζάχαρη άχνη 1/2 κουτ,γλυκού αλάτι 150 γραμ κρύο βούτυρο 1 βανίλια λίγο ξύσμα λεμόνι 1 αυγό