To απόλυτο σοκολατένιο χριστουγεννιάτικο γλυκό!
Έχετε και εσείς αδυναμία στη σοκολάτα; Τότε η σημερινή μας συνταγή είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε για να σερβίρετε στο εορταστικό …
Έχετε και εσείς αδυναμία στη σοκολάτα; Τότε η σημερινή μας συνταγή είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε για να σερβίρετε στο εορταστικό …
Αυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα …
Αν σας αρέσουν τα εύκολα, τα νόστιμα και τα γρήγορα εδώ σας έχω!! Παλιά συνταγή αλλά λατρεμένη και υπέροχη!! Σαν …
Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου φθινοπωρινές συνταγές Ελάχιστες παραλλαγές έκανα εγώ ανάλογα με τα γούστα μου… …
Η ζύμη για τις μικρές αυτές τάρτες είναι pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) με προσθήκη τριμμένης αμυγδαλόψιχας η οποία …
220 γρ. αλεύρι 110 γρ. βούτυρο Lurpak (σε θερμοκρασία δωματίου) 50 γρ. ζάχαρη 1 αβγό ¼ κ.γ. αλάτι 1 ανανά …
Η τάρτα της γιαγιάς, στα ιταλικά “torta della nonna” είναι μια τάρτα με κρέμα βανίλιας και κουκουνάρια…Υπάρχουν δύο παραλλαγές: η …
Η τάρτα αυτή δεν είναι πολύ γλυκιά, η βάση της είναι βουτυρένια με υφή μπισκότου και με μια λεπτή γεύση …
Η pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) είναι βουτυρένια και τραγανή σαν μπισκότο, ίσως λίγο παραπάνω μπισκοτένια από την τυπική …
Η galette (γκαλέτ) είναι από τα ευκολότερα είδη τάρτας καθώς δεν χρειάζεται ειδική φόρμα για να την φτιάξεις. Ανοίγεις τη …
υλικά για τη κρέμα κάστανο 120 γρ κάστανα έτοιμα βρασμένα και καθαρισμένα 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη 1 λοβό βανίλιας σχισμένο …
Υλικά 350 γρ. σπιτική ζύμη σφολιάτας ή 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας 1 μικρό αβγό, ελαφρά χτυπημένο με ένα πιρούνι 2 …
Η συγκεκριμένη εκδοχή της τάρτας έχει όλα τα καλούδια μαζεμένα. Σφολιάτα, μασκαρπόνε, βανίλια, πραλίνα φουντουκιού, σοκολάτα…
Υλικά 100γρ. αλεύρι μαλακό 100γρ. πούδρα αμυγδάλου 255γρ. ζάχαρη 75γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο 4 αβγά 4γρ. μπέικιν πάουντερ 110γρ. κρέμα …