Galette με frangipane, λωτούς & βατόμουρα, και ζύμη με αλεύρι σικάλεως
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Λένε οτι το κλεμμένο είναι πιο «γλυκό», εγώ θα έλεγα οτι το κλεμμένο ήταν το χειρότερο, πιο στυφό πράγμα που …
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα 1 αβγό 30 γρ. κακάο …
Οι Λωτοφάγοι χάθηκαν, η ιστορία τους όμως παραμένει, όπως και οι λωτοί. Κι εγώ αυτά τα υπέροχα φρούτα δοκίμασα στην …
Έκανα μαρμελάδα (ή περίπου… ) τους λωτούς που τους χρησιμοποίησα αυτούσιους, με προσθήκη ξύσματος πορτοκαλιού στην ζύμη και καραμελωμένες φέτες …