Τάρτα ροδάκινο και φρέσκα μούρα
Εύκολη καλοκαιρινή συνταγή για τάρτα με ροδάκινα και φρέσκα μούρα. Υλικά για 8 μερίδες 250 γραμμάρια Βιτάμ 100 ml κρέμα …
Εύκολη καλοκαιρινή συνταγή για τάρτα με ροδάκινα και φρέσκα μούρα. Υλικά για 8 μερίδες 250 γραμμάρια Βιτάμ 100 ml κρέμα …
Τροπική τάρτα με βάση τραγανό μπισκότο με άρωμα τζίντζερ, δροσερή κι ελαφριά κρέμα καρύδας για γέμιση, κομμένες μπανάνες και αποξηραμένη …
Μια τέτοια στιγμή, η έμπνευση με οδήγησε σε μια μοναδικά νόστιμη και διαφορετική εκδοχή ενός “κανταϊφογαλακτομπούρεκου”. Μια τάρτα με βάση …
Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου φθινοπωρινές συνταγές Ελάχιστες παραλλαγές έκανα εγώ ανάλογα με τα γούστα μου… …
Στα ταρτάκια της συνταγής η έμφαση έχει δοθεί στις αντιθέσεις, τόσο στο γευστικό προφίλ των φρούτων όσο και στις υφές.Τα …
Για σήμερα ετοιμάσαμε μια πίτα με απίθανη γεύση και μοναδικό άρωμα!!Στην όψη θυμίζει λίγο την αναποδογυριστή μηλόπιτα μιας και η …
Λένε οτι το κλεμμένο είναι πιο «γλυκό», εγώ θα έλεγα οτι το κλεμμένο ήταν το χειρότερο, πιο στυφό πράγμα που …
Υλικά 250 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος (ή 200 γρ. ελαιόλαδο) + επιπλέον για τη φόρμα 200 γρ. ζάχαρη 2 …
Καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στις γιορτές, οι γλυκιές συνταγές του laboratorio θα είναι και αυτές μέσα στο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο πνεύμα! …
Η καραμέλα λατρεύει τα μήλα και το αντίθετο. Σε αυτή την τάρτα συνδυάζονται άψογα για να μάς χαρίσουν ένα αποτέλεσμα …
Ζουμερά και αφράτα!
Θρυμματιστή μπισκοτένια βάση, εύγευστη crème pâtissière -με κρέμα γάλακτος- και ροδοψημένες φέτες μήλου είναι η σύνθεση αυτής της τάρτας, με …
Μια υπέροχη τάτρα με την πιο σοκολατένια κρέμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Η τάρτα αυτή δημιουργήθηκε κάπως τυχαία και απο …
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ Οι τάρτες είναι ιδιαίτερα ευέλικτα γλυκάκια : εύκολες στην παρασκευή τους, ενώ οι συνδυασμοί …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. μπισκότα τύπου digestive 200 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 250 γρ. φυτική σαντιγύ Μorfat Creamy …
Υλικά 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 30 γρ. κακάο 120 γρ. βούτυρο ανάλατο (παγωμένο) 1 …
Τα σιροπιαστα ειναι τα παραδοσιακα γλυκα των Χριστουγεννων στην Ελλαδα : μελομακαρονα, ισλι, μπακλαβας, γαλακτομπουρεκο, σαμαλι, καρυδοπιτα, ρεβανι… Η σημερινη …
Εποχη των μηλων και τα μηλογλυκα παιρνουν και δινουν! Σας προτεινω λοιπον μια πεντανοστιμη ταρτα με μηλο και σπιτικη μαρμελλαδα …
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν συνδέσει το Κυδώνι με τη γονιμότητα και πρόσφεραν ένα στο νιόπαντρο ζευγάρι, να το φάνε μαζί …
Τα Υλικά 100γραμ βούτυρο τύπου Βιτάμ ½ φλιτζάνι κρυσταλλική καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 4-5 μέτρια, σκληρά μήλα , καθαρισμένα …