Πεϊνιρλί
Πάμε να φτιάξουμε μαζί μια εύκολη ζύμη και σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας, εγώ έφτιαξα Πεϊνιρλί και έγιναν πεντανόστιμα. …
Μία συνταγή πού δεν θα την αλλάζετε με τίποτα!
Υλικά για την ζύμη3 φλ αλεύρι γ.ο.χ1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 κ.γ μέλι1 κ.γ αλάτι3 κ.σ σπορέλαιο 1 φλ νερό …
Υλικά για την ζύμη 200 ml χλιαρό γάλα 200 ml σπορέλαιο(αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο) 2 φακελάκια …
Υλικά για την ζύμη 500 γραμ,αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ξερή η 20 γραμ.νωπή 1 κοφτό κουταλάκι …
Υλικά Για την γέμιση Σπανάκι 500 γρ Κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα Άνηθο 1/2 ματσάκι Αλάτι-πιπέρι Τυρί …
Αγαπημένα μικρών και μεγάλων! Τυρένια ψωμάκια ιδανικά για πρωινό, πλούσια και λαχταριστά, αλλά και κατάλληλα για ένα χορταστικό κολατσιό. Η …
Η λέξη πεϊνιρλί προέρχεται από την τουρκική λέξη peynirli που σημαίνει “με τυρί” (η λέξη peynir σημαίνει τυρί στα τουρκικά). …
Συχνά φτιάχνω αυτές τις βαρκούλες – πεϊνιρλί με την αγαπημένη μας ζύμη με τυριά διάφορα τριμμένα και με γαλοπούλα και …