Πεϊνιρλί με τυριά, κιμά και αυγό
Υλικά (για 4 πεϊνιρλί) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 300 ml γάλα ή νερό χλιαρό 25 …
Υλικά (για 4 πεϊνιρλί) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 300 ml γάλα ή νερό χλιαρό 25 …
Υλικά για την ζύμη 500 γραμ,αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ξερή η 20 γραμ.νωπή 1 κοφτό κουταλάκι …
450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 25 γρ. φρέσκια μαγιά (ή 2 κ.γ. …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κιλό Μαγιά νωπή 20 γρ διαλυμένη στο νερό Γάλα 200 …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες ή ντοματάκι κον …
Αφράτη ζύμη για δύο λατρεμένα εδέσματα!!!
Αφράτα και λαχταριστά ατομικά πεϊνιρλί με την παραδοσιακή συνταγή με φρέσκο βούτυρο αγελάδος.Τόσο αμαρτωλά,(βλ.photo) πού κανείς δεν μπορεί να φάει …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79” 28/02/2013ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΓΑΝΙΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ