Πεϊνιρλί
Παρόλο που έχω ασχοληθεί με ζύμες πάρα πολύ, κοτζάμ βιβλίο έγραψα άλλωστε, για κάποιο περίεργο λόγο, δεν είχα φτιάξει ποτέ …
300 γραμμαρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γραμμάρια ψιλή σεμολίνα (σιμιγδάλι) 200 ml χλιαρό νερό 150 ml χλιαρό γάλα …
ΥΛΙΚΑ για τη ζύμη 200 ml γάλα χλιαρό 1 φακελάκι μαγιά σκόνη 2 κτΣ ζάχαρη 100 ml ηλιέλαιο 1 ασπράδι …
Γευστικότατο πεϊνιρλί με λουκάνικο περιτυλιγμένο με σώς απο κέτσαπ και μαγιονέζα.
Υλικά Για τη ζύμη – 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 2 φακελάκια μαγιά – 1 ποτήρι χλιαρό …
400 γρ. κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 150 ml χλιαρό νερό 1 μαγιά (ξηρή ή νωπή) 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα …
Υλικά για τη ζύμη: ( 3 μεγάλα πεϊνιρλί) 125 gr. βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου 1 αυγό 125 gr. γιαούρτι στραγγιστό …
Υλικά (για 4-5 κομμάτια) Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι σκληρό 45γρ. νωπή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο …
Για τη ζύμη: -1 κιλό αλεύρι σκληρό -45γρ. νωπή μαγιά -1 κ.γ. αλάτι -2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο -150 ml φρέσκο γάλα …
Μια εξαιρετική και πολύ εύκολη συνταγή για το πιο αφράτο και πεντανόστιμο πεϊνιρλί που έχετε δοκιμάσει! Θα το λατρέψετε σίγουρα! …