Γαλοπούλα γεμιστή
Υπέροχη γεμιστή γαλοπούλα!! Απλή συνταγή!
Υπέροχη γεμιστή γαλοπούλα!! Απλή συνταγή!
‘Ενα γεμιστό πουλερικό πικάντικο και ζουμερό με υπεροχές πατατούλες.
Υλικά: 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά καθαρισμένη 1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς το συκώτι της γαλοπούλας (ή συκώτι κοτόπουλου) 1 ξερό κρεμμύδι …
Συνταγή για γαλοπούλα γεμιστή με κιμά, σταφίδες, κάστανα και άλλα καλά… Εύκολη για όλους!Καλά ΧριστούγενναΓαλοπούλα γεμιστή, Συνταγή επιτυχίας1 γαλοπούλα 2,5 …
Η γεμιστή γαλοπούλα είναι αυτό που χαρακτηρίζει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Φυσικά αν δεν σας αρέσει μπορείτε, ωραιότατα, να γεμίσετε ένα …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Σε ένα μεγάλο κατσαρολάκι- τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι, το σέλινο και το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν.
Όταν… ροδίσει, τη σβήνουμε με χυμό λεμονιού!
Πραγματικά η γαλοπούλα τρυφερή, ζουμερή με τραγανή πέτσούλα… αυτό που λέμε «λουκούμι»!Η γέμιση απλή, ακολούθησα την πρόταση Αγγλίδας μαμάς και …
υλικά • 1 γαλοπούλα, περίπου 2 κιλά • 2 φλ. ελαιόλαδο • 200 γρ. λουκάνικα Φραγκφούρτης, σε καρεδάκια • 2 …
Είτε τη µαγειρεύετε για πρώτη είτε για 20ή φορά, η γεµιστή γαλοπούλα εγγυάται την απόλυτη γεύση και υπέροχα αρώµατα. Μη …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Βράζουμε το ρύζι μας σε ένα κατσαρολάκι προσθέτοντας τη διπλάσια ποσότητα νερού απ’ ότι ρύζι (βάζουμε …
υλικά για 10-12 άτομα 1 γαλοπούλα (περίπου 7-8 κιλά) 2 κ. σούπας γάλα χλιαρό 1 κ. καφέ ίνες σαφράν (κρόκος …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον κιμά, και το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το …
Ψάχνοντας μια γέμιση που να μου κάνει κλικ δεν βρήκα τίποτα… έφτιαξα λοιπόν μια δική μου πειραματικά κι ενθουσιάστηκαν όλοι!!
Με τη γαλοπούλα δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις. Όσες φορές κι αν την έχω δοκιμάσει πάντα μου φαινόταν άνοστη και …
Τα αδέλφια μου δε διανοούνται Χριστούγεννα χωρίς αυτή τη γέμιση!!! Ρίχνετε μέσα τα εντόσθια,τον κιμά,το κρεμμύδι και σοτάρετε καλά. Τέλος,προσθέστε …
Υλικά για 8 άτομα Για τη γαλοπούλα:1 γαλοπούλα 3-4 κιλά4 κ.σ. ελαιόλαδο…
Κωνσταντίνα Αθανασίου. Το icookgreek κοντά στην ελληνική γαλοπούλα.
Εκτέλεση: Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Για να γίνουν πιο νόστιμα τα κάστανα, τα καθαρίζουμε, αφήνοντας το χνούδι, και τα ψήνουμε στο …