Κότα Μιλανέζα η εμβληματική!
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Το συγκεκριμένο, πάντως,είναι μια καλή εναλλακτική στο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και διατροφικά πιο σωστό μιας και τα ρεβίθια …
Δεν είναι απαραίτητο να τη φάμε ολόκληρη γεμιστή για να είναι γιορταστική και νόστιμη η γαλοπούλα μας. Φτιάξτε μόνο μπούτια …
1 μεγάλο κοτόπουλο, κομμένο σε μερίδες 2 κουταλάκια αλάτι 2 κουταλάκια κόκκινο γλυκό πιπέρι 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι …
Το κοτόπουλο ψημένο στο αλάτι, είναι μάλλον πιό σπάνιο, αλλά ήταν μια συνταγή που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και καιρό. …
Yλικά (για 6 άτομα) 6 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 4 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο αλάτι, …
Για το ψήσιμο του κόκορα ακολούθησα την δοκιμασμένη πλέον συνταγή για το ψητό κοτόπουλο, δηλαδή μαρινάρισμα και ψήσιμο στην γάστρα. …
Προτιμάω το κοτοπουλάκι μου να το ψήνω σκέτο, χωρίς να βάζω πατάτες ή άλλο συνοδευτικό στο ταψί, καθώς το ζουμάκι …
Το στιφάδο και ο κόκορας… Όλη η νοστιμιά τους δένει σε μια κατσαρόλα, σιγοβρασμένα, μελωμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα …
Πολύ νόστιμο και εύκολο ρολό με στήθος απο γαλοπούλα, γεμισμένο με φέτες καπνιστό μπεϊκον και αρωματικά βότανα! Περιστοιχιζεται απο πατατούλες …
Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι …