Κοτόπουλο με σαφράν και μυρωδικά
Το σαφράν έχει μια μοναδική λουλουδάτη και γήινη γεύση που πιστεύω ότι συνδυάζεται καλά με πιο τολμηρές γεύσεις όπως τζίντζερ …
Το σαφράν έχει μια μοναδική λουλουδάτη και γήινη γεύση που πιστεύω ότι συνδυάζεται καλά με πιο τολμηρές γεύσεις όπως τζίντζερ …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Προμηθευτήκαμε κιμά από φιλέτο κοτόπουλου και φτιάξαμε ένα ρολό αρωματισμένο με μαστίχα και μαντζουράνα το οποίο το σερβίραμε με μια …
Από τα πιο νόστιμα και πιο πικάντικα πιάτα της Ινδικής Κουζίνας για τους λάτρεις του καυτερού φαγητού. 2 φιλέτα κοτόπουλου …
Υλικά 2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου 80 γρ. λιωμένο βούτυρο 3 κ.σ. ταμπάσκο 2 κ.σ. γούστερ σως Υλικά συνταγής για τη …
Πρασινάδα (saag) σημαίνει παραδοσιακά το σπανάκι, που αποτελεί τη συνη-θισμένη επιλογή για να συνδυαστεί με το κοτόπουλο, αν και άλλα …
Και ξανά ινδική συνταγή! Έχουμε φτιάξει τόσες και τόσες ινδικές συνταγές, αλλά το πασίγνωστο και διαδεδομένο “Butter chicken” (όπως θα …