Μαροκινό Κοτόπουλο με Κους Κους
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Η γαλοπούλα πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένη (οπότε ελαττώνεται το βάρος, στο τέλος έχει οδηγίες, αν δεν έχετε βολικό χασάπη). Γεμίζεται …
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
1 Φιλέτο στήθος 300 γρ. σπανάκι ½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10 λιαστές ντομάτες 50 γρ. τυρί κρέμα 80 γρ. φιστίκι …
Υλικά 150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 150 γρ. χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 ml μαυροδάφνη 400 ml ζωμό κοτόπουλο 700 ml …