Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως …
Εύκολο και σχετικά γρήγορο, αφού γίνεται σε 40′ μαζί με την προετοιμασία του! Στα υλικά της συνταγής συμπεριλαμβάνεται και ένα …
Από τον Chef Γιάννη Αποστολάκη ,1 φιλέτο κοτόπουλου με τη πέτσα του 200 γρ. κατεψυγμένες μπάμιες Ifantis 3 – 4 …
“ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21” 10/12/2012 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ , ΑΝΟΙΧΤΑ ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣ ΠΑΡΙΖΑΣ. Κατάλληλο για όλους “Μαγειρεύω οικονομικά” …
Άναψε το γκριλ, βάλε τις μπίρες να παγώνουν, φτιάξε και μια ωραία σαλάτα. Έχουμε souvlaki party… Υλικά 800 γρ. φιλέτα …