Γαλοπούλα Wellington με Γκοργκοντζόλα και Μανιτάρια
Η συνταγή για Γαλοπούλα Wellington με Γκοργκοντζόλα είναι κατάλληλη για τα Χριστούγεννα και το εορταστικό τραπέζι και μπορεί να αντικαταστήσει την …
Η συνταγή για Γαλοπούλα Wellington με Γκοργκοντζόλα είναι κατάλληλη για τα Χριστούγεννα και το εορταστικό τραπέζι και μπορεί να αντικαταστήσει την …
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Υλικά για 4 άτομα: 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι σε μικρά κομμέτια 2 πατάτες κομμένες σε κύβους 2 καρότα …
Δείτε μία διαφορετική γαλοπούλα από τον και εντυπωσιάστε τους όλους!
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Πικάντικο κοτόπουλο φρικασέ, ένα πιάτο νόστιμο και εύκολο. Το κοτόπουλο, σε μικρά κομμάτια, μαγειρεμένο σε μια πηχτή σάλτσα, αρωματισμένη με …
Με τη γεύση του παραδοσιακού φρικασέ πιο ελαφρύ και πολύ πολύ νόστιμο!
Πλούσια γεύση και πλούσια υλικά σ’ αυτό το πιλάφι με κοτόπουλο. Μια συνταγή που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.Υλικά: 1 …
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
Κάντε τα παιδιά να αγαπήσουν τα λαχανικά, σερβίροντάς τα με διαφορετικούς τρόπους. Σήμερα σας δείχνουμε πώς να φτιάξετε ένα πιάτο …
Το πρασοσέλινο συνήθως το συνδυάζουμε με χοιρινό, ένα φαγάκι πραγματικά πεντανόστιμο. Τις προάλλες σκέφτηκα: Γιατί να μην το μαγειρέψω με …
To Κυριακάτικο μας τραπέζι θα είναι πλούσιο σε γεύσεις και αρώματα! Υλικά 6 πατάτες βρασμένες κομμένες σε φέτες 2 φιλέτα …
Δοκιμάστε την, απλά υπέροχη. Υλικά 1 κοτόπουλο περίπου 1 ½ κιλό. 3 καρότα 4 κλωνάρια σέλερι 2 φλιτζάνια ρύζι για …
Για σήμερα επέλεξα αυτή τη σουπίτσα που τρώμε αρκετά στο σπίτι ιδίως το χειμώνα. Αν δεν σας αρέσει ο κιμάς …
4 μερίδες κοτόπουλο αλάτι και πιπέρι 2 κουταλιές σούπας λάδι 25 γρ. βούτυρο 25 γρ. αλεύρι 300 γρ. ζωμός κότας …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36” 31/12/2012 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΑΤΑΤΑ – ΚΑΤΙΚΙ, ΜΑΡΕΓΚΕΣ CHEERIOS ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ …