Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο
Αγαπημένο φαγητό!
Αγαπημένο φαγητό!
Αγαπημένο φαγητό!
Υλικά 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ½ κιλό ώριμες ντομάτες ½ κούπα λευκό κρασί (όχι ρετσίνα) ½ κούπα ελαιόλαδο 3 μεγάλα …
Πάμε σιγά-σιγά προς την 25η Μαρτίου (καλά το πως φεύγουν έτσι οι μήνες μέσα στο 2015, δεν είναι να το …
Επειδή κατά τη διάρκεια της σαρακοστιανής νηστείας η Εκκλησία επιτρέπει μόνο δύο φορές την κατανάλωση ψαριού, την ημέρα του Ευαγγελισμού …
Υλικά Μπακαλιάρος 500 γρ. παστός ή κατεψυγμένος Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ ψιλοκομμένα Πατάτες 500 γρ Ντομάτες 4 τεμ ξεφλουδισμένες, οι …
ΥΛΙΚΑ 4-5 τεμάχια μπακαλιαράκια κατεψυγμένα [ανάλογα τις μερίδες] 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε μακρόστενα κομμάτια 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε …
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για …
Υλικά: 600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια …
Μια διαφορετική πρόταση, γι᾿ αυτούς που τον βαρέθηκαν ή δεν τους αρέσει ο τηγανιτός βακαλάος και η σκορδαλιά.Γίνεται πολύ νόστιμο, …
Κλασική συνταγή- όχι μόνο στην Κρήτη- ο μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο, άλλοτε με πατάτες και άλλοτε μόνο με τα κρεμμύδια. …