Μπακαλιάρος σκορδαλιά
Υλικά – 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον – Αλεύρι που φουσκώνει μόνο …
Υλικά – 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον – Αλεύρι που φουσκώνει μόνο …
Δείτε όλα τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά! 2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα …
Φανταστικές μπακαλιαροκροκέτες, πεντανόστιµες και τραγανές.Ο συνδυασμός µε τη σκορδαλιά είναι απλά τέλειος! Μαγειρέψτε το την 25η Μαρτίου και όλοι σίγουρα …
ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 …
Υλικά: – 1 φιλέτο μπακαλιάρου καθαρισμένο και κομμένο σε μερίδες – σπορέλαιο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: – 1 …
Το μενού της 25ης Μαρτίου είναι συνυφασμένο με τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά. Επειδή μας αρέσουν οι παραλλαγές σκεφτηκαμε έξυπνες …
Γευστικές κροκέτες μπακαλιάρου συνοδευμένες με τι άλλο από σκορδαλιά τόσο σκορδάτη, όσο αντέχει η γεύση και το στομάχι μας. Δεν …
Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και όπως «επιβάλλει» η παράδοση στο τραπέζι εκείνης της ημέρας κλέβει την παράσταση ο μπακαλιάρος με …
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο παστό Κουρκούτι 1 κ.σούπας φυτινή λιωμένη 1 αυγό 1 κ.γλυκού μπείκιν 2 φλ.τσαγιού γάλα 1 σκελίδα