Γαλέος σαγανάκι Αγιορείτικος
Υλικά: 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών) 150 γρ. λάδι χυμός ενός λεμονιού 1 κουταλιά …
Υλικά: 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών) 150 γρ. λάδι χυμός ενός λεμονιού 1 κουταλιά …
ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ Αν και ο καιρός μοιάζει ανοιξιάτικος, το φθινόπωρο προχωράει. Στο ψαράδικο στο χωριό, το οποίο όπως …
Ένα απλό, εύκολο και γευστικό πιάτο θα σου παρουσιάσω σήμερα!Ότι πρέπει για μία ισορροπημένη διατροφή, αφού τον τελευταίο καιρό…λίγο με …
Ένας ιδανικός ουζομεζές. θα χρειαστούμε: 1/2 κιλό γαύρο 1 σκελίδα σκόρδο 6 κουτ σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 λεμόνι (το …
Ένας υπέροχος ουζομεζές από το όμορφο Λασίθι. Υλικά 1/2 κιλό γαλέος σε φέτες 2 τομάτες χοντροκομμένες 1 κ. σ. μουστάρδα …
Από τη Γωγώ Κεσίσογλου Ημερομηνία Προβολής: 11/6/2011…
α ψάρια, εκτός από την εξαιρετική γεύση που δίνουν στο φαγητό μας, είναι πολύτιμος σύμμαχος του ανοσοποιητικού μας συστήματος, διότι …
Τα νόστιμα αυτά ψαράκια στο τηγάνι με πολλά μυρωδικά
Υλικά: 1/2 κιλό γαύρο 1 μικρή πατάτα 1 πιπεριά τσάρλεστον 2 ποτήρια νερό λάδι ρίγανη αλάτι πιπέρι 1 λεμόνι 1/2 …
Υλικά :1/2 κιλό γαύροΛίγο ελαιόλαδο40 γραμμάρια λευκό κρασί1 με 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη Το χυμό από 1 λεμόνι …
’λλη μια Αγιορείτικη συνταγή που δίνω, με ψάρι αυτή τη φορά. Οι φέτες του γαλέου που θα συμπληρώσουν τα 600 …
Υλικά :1/2 κιλό γαύροΛίγο ελαιόλαδο40 γραμμάρια λευκό κρασί1 με 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη Το χυμό από 1 λεμόνι …
Υλικά :1/2 κιλό γαύρο200 γραμμάρια νερό150 γραμμάρια ντομάτα τριμμένη στο τρίφτη (χωρίς φλούδες και σπόρια) 50 γραμμάρια ελαιόλαδο1 πιπεριά καυτερή …
Υλικά:1 κιλό γαύρομουστάρδαλεμόνιελαιόλαδοαλατοπίπεροΕκτέλεση:Πλένουμε τον γαύρο και τον αλατίζουμε. Σ΄ένα φαρδύ τηγάνι βάζουμε 1 δάχτυλο νερό και μισή κούπα λάδι και …
Γαλέος με άσπρη σάλτσα μουστάρδας σε σαγανάκι ( ή σαχανάκι ).
Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ …