Σαρδέλες λαδολέμονο ψημένες στο ξύδι
faghta-giagias.blogspot.com
Οι παστές σαρδέλες και ο γαύρος, επειδή για να τα «ψήσουμε» χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι, σκληραίνουν αρκετά και χάνουν την αίσθηση …
Οι παστές σαρδέλες και ο γαύρος, επειδή για να τα «ψήσουμε» χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι, σκληραίνουν αρκετά και χάνουν την αίσθηση …
Υλικά2 κιλά σαρδέλες μικρές ή μέτριες (σε μέγεθος)αλάτι χοντρόξύδικαλαμποκέλαιο
Είναι μια πρόταση για όσους αγαπούν τις πικάντικες θαλασσινές νοστιμιές. Μπορείτε να τις απολαύσετε σαν μεζεδάκι αλλά και σαν κανονικό …
Νόστιμος και υγιεινός μεζές, ιδιαίτερα τώρα το καλοκ&alpha