ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΟΤΕ ΜΕ ΚΡΑΣΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Υλικά: 2 ψάρια της αρεσκείας μου (τσιπούρες, λαυράκια, φαγκριά, λιθρίνια κλπ.) των 500 gr. περίπου έκαστο Λίγο αλεύρι (για αλεύρωμα …
Υλικά: 2 ψάρια της αρεσκείας μου (τσιπούρες, λαυράκια, φαγκριά, λιθρίνια κλπ.) των 500 gr. περίπου έκαστο Λίγο αλεύρι (για αλεύρωμα …
Δοκιμάστε τις παρακάτω νοστιμιές για το κυριακάτικο τραπέζι! Tαϊλανδέζικο φιλέτο ψαριού 1/2 κόκκινο τσίλι χωρίς τους σπόρους, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα …
Ψάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας και πασπαλισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, …
1 τσιπούρα 100 γρ. σταμναγκάθι 100 γρ. ραδίκια άγρια 100 γρ. αντίδια ½ φλ. αγουρέλαιο Άλτις 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 2 …
Ο σκάρος είναι ψάρι που απαντάται στις Ελληνικές θάλασσες με ιστορικά στοιχεία από την Μινωική εποχή, γνωστός για τα «γλυκά» …
Υλικά για 2 άτομα : 2 φιλέτα ψαριού περίπου 250-300 γρ. το καθένα-κατεψυγμένα(πέρκα, γλώσσα, σαργό ή οποιοδήποτε άλλο λευκό φιλέτο …
Νοστιμότατα Φιλέτα Ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα, με μια πικάντικη εξωτική σάλτσα όλο χρώμα και αρώματα! Είναι πανεύκολα, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν …