Κολιοί πλακί
Υλικά συνταγής 8 κολιοί 5 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 4 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες 1 …
Υλικά συνταγής 8 κολιοί 5 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 4 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες 1 …
Η πεσκανδρίτσα είναι ομολογουμένως ένα από τα ασχημότερα ψάρια που υπάρχουν! Παρόλη, όμως, την άσχημη εξωτερική της εμφάνιση είναι αναμφίβολα …
Βρήκαμε φρεσκότατο γαύρο στην αγορά και ρωτήσαμε τη Νίκη Χρυσανθίδου πώς να τον φτιάξουμε.
Να ένα φαγητό που δεν το ξέρουν πολλοί και που όταν το δοκιμάσουν, κυριολεκτικά γλείφουν τα δάχτυλά τους! Εξάλλου ψάρι …
Αυτή η συνταγή μου κόστισε. Βλέπετε, λόγω καιρού δεν είχε ψάρια και αυτά που ήταν “αραγμένα” στη βιτρίνα του ψαρά …
Υλικά 1/4 φλ. ελαιόλαδο 900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος) 4 κρεμμύδια κομμένα σε …
Τη συνταγή αυτή την έκανε ο Βασίλης Καλλίδης στην Ελένη και σχεδόν αμέσως τη δοκίμασα. Είναι ό,τι πρέπει για το …
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για …
Κλασική συνταγή- όχι μόνο στην Κρήτη- ο μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο, άλλοτε με πατάτες και άλλοτε μόνο με τα κρεμμύδια. …