Κροκέτες μπακαλιάρου
Tραγανές και πολύ νόστιμες, τρώγονται σαν μεζεδάκι αλλά και κυρίως πιάτο… Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από βιβλίο της …
Tραγανές και πολύ νόστιμες, τρώγονται σαν μεζεδάκι αλλά και κυρίως πιάτο… Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από βιβλίο της …
Καλοκαιράκι έχουμε, και επιβάλλεται η κατανάλωση πιο ελαφριών γευμάτων, όχι μόνο για να διατηρούμαστε σε φόρμα, αλλά και για να …
Προσοχή σε όσους έχουν αλλεργία στο αυγό με το ψάρι μαζί. Τηγανίζοντας το φιλέτο του μπακαλιάρου με τον πανέ τρόπο πετυχαίνουμε …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 κιλό παστός μπακαλιάρος (ολόκληρος ή φιλέτο) ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ 2 αβγά 1/2 κ. γλ. σόδα …
Μήπως ότι αναζητάς συνταγή για να φτιάξεις διαφορετικά τον παστό μπακαλιάρο αυτή την 25η Μαρτίου? Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! …
Σκέφτηκα να σας προτείνω μια πιο σύγχρονη, οικονομική και πρακτική λύση για μοντέρνα νοικοκυριά που δεν έχουν χρόνο για πολλά-πολλά. …
Ένας ωραίος και εύκολος μεζές, δένει τέλεια με ουζάκι. Μιας και πλησιάζει η 25η Μαρτίου και οι περισσότεροι θα τιμήσουμε …
Κάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους …
Στα χωριά μας την λένε συκαλ(λ)ίδα, ή και συκοφάγο ή συκά. Σε εκείνα της Κύπρου, αμπελοπούλλιν. . Η θανάτωση ή …
Τόσο νόστιμη και θρεπτική, διαχρονική σουπίτσα με κοκκινόψαρο για να την απολαύσετε τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα. Υλικά: …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Ψαροκροκέτες με σολομό (ή κάποιο άλλο ψάρι) και πατάτα. Είναι πολύ εύκολες για τα μωρά να τις πιάσουν και να …
Υλικά: 1.200-1.500 γρ. μπακαλιάρο, παστό 1 ποτήρι του νερού μπίρα 1 ποτήρι του νερού + 2 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει …
Γλώσσες φιλέτο πανέ στο φούρνο αντί για τηγάνι, διαίτης.
Εύκολο, πολύ νόστιμο και υγιεινό.
Υλικά – 1 ροφός καθαρισμένος – 4 πράσα – 1 ρίζα σέλινο με τα φύλλα – 2 αβγά – 1 …
Σήμερα η Fabi “ανακατεύει” στην κουζίνα της (blog : Fabipasticcio) και μας δείχνει πως να φτιάξουμε νόστιμα ψαρομπιφτέκια. Στα μπιφτέκια …
Μπαστουνάκια ψαριού τραγανά και νόστιμα, βουτηγμένα σε μια υπέροχη & γευστική σως ταρτάρ. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, …
Υλικά – 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον – Αλεύρι που φουσκώνει μόνο …
Για αρκετά χρόνια τα αγαπημένα ψαράκια των παιδιών μου ήταν τα τηγανητά μπακαλιαράκια με τον τρόπο της σημερινής συνταγής. Όποτε …