Μπακαλιάρος Φούρνου
Ο παστός μπακαλιάρος είναι ένα ψάρι που συνήθως τον σκεφτόμαστε ως “επετειακό” φαγητό για του Ευαγγελισμού, το Σάββατο των Βαϊων …
Ο παστός μπακαλιάρος είναι ένα ψάρι που συνήθως τον σκεφτόμαστε ως “επετειακό” φαγητό για του Ευαγγελισμού, το Σάββατο των Βαϊων …
Πανεύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο. 1 κιλό βάτο (καλά πλυμένο) 800 γραμμάρια κρεμμύδια για στιφάδο 1 κονσέρβα κονκασε ντομάτας 3 κουταλιές …
Υλικά 1 φιλέτο μπακαλιάρου 1000 gr. κρεμμυδάκια για στιφάδο 10 δαμάσκηνα ξερά 1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ 200 gr. ντοματάκια …
Υλικά συνταγής 1 – 1 ½ κιλό σκουμπρί (4 ψάρια) 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδο 2 ντομάτες κομμένες κονκασέ 1 πιπεριά …
1/2 κιλό φρέσκος σολωμός σε ροδέλες 300 γρ. μανιτάρια εποχής 4 μικρά κόκκινα κρεμμυδάκια στιφάδου 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας μαϊντανός …
Το κοκκινόψαρο είναι ένα από τα ψάρια που αγαπώ ιδιαίτερα.Έχει ωραία κρουστή σάρκα, χωρίς πάρα πολλά κόκαλα. Είναι από τα …