Λουκουμάδες Μπακαλιάρου με Σκορδαλιά
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Από την πρωτεύουσα της Μικράς Ασίας και την πλούσια σε υλικά και επιρροές κουζίνα της, ένα πιάτο με σουρεαλιστικό όνομα. …
Καλοκαίρι και τα ψαράκια είναι άφθονα παντού .Τι πιο όμορφο ,υγιεινό φαγητό!
Η συνταγή που σας δίνω σήμερα έρχεται από τη Σκανδιναβία και είναι γνωστή ως gravlax. Πρόκειται για φιλέτο από φρέσκο σολομό που …
Υλικά για 4 μερίδες: 1) 4 φιλέτα γλώσσας 2) 3 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι …
Υλικά – 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον – Αλεύρι που φουσκώνει μόνο …
Η λέξη «σαβόρο» έχει ιταλικές ρίζες και χρησιμοποιείται για να περιγράψει σάλτσες που δίνουν γεύση αλλά και διατηρούν τηγανιτά ψάρια. …
Υλικά της συνταγής μας Για την σκορδαλιά 4-5 πατάτες 1 κιλό 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 4 …
1 κομμάτι ενιαίο, φρέσκο σολομό, γύρω στο 1 κιλό, με την πέτσα χωρίς κόκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 …
2 φιλέτα λαυράκι 300 γρ. σπανάκι 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak ½ φλ. ελαιόλαδο Χυμό από 1 λεμόνι …
1 κιλό φρέσκιες σαρδέλες 1 κ.γ. ρίγανη ξερή 1 κ.γ. ρίγανη φρέσκια 1 κ.γ. θυμάρι 200 ml λευκό ξίδι …
Οι παστές σαρδέλες και ο γαύρος, επειδή για να τα «ψήσουμε» χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι, σκληραίνουν αρκετά και χάνουν την αίσθηση …
Τρίτο και τελευταίο πιάτο, πρόταση του laboratorio για τον διαγωνισμό living well των TGI Friday’s ενα κυρίως : φέτα ψητού …
Για τη συνταγή αυτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εμφιαλωμένη σάλτσα τεριγιάκι, αν βιαζόμαστε, όμως η σπιτική είναι άλλο πράγμα.
Ορμώμενη ξανά, από τη βασική αρχή μου πως “ένα βήμα παραπάνω μετατρέπει το απλό σε εξαιρετικό” αφαίρεσα το κόκκαλο και …
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη ,1 κ. ψάρι (συναγρίδα, τσιπούρα, μπακαλιάρο) 3 κ.σ. σπόρους κόλιανδρου 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. …
Ναι το ομολογώ ζηλεύω τα φαγητά που φτιάχνουν τα παιδιά μου το ακούς γλυκιά μου κόρη!!! Αυτά τα μπιφτέκια τα …
Από τον Chef Βασίλη Σικαλιά ,400 γρ. φιλέτο ξιφία Ξύσμα από τζίντζερ (περίπου 10 γρ.) Ξύσμα & χυμό από 1 …
Από τον Chef Πάνο Σταμούλη ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 1 μπουκέτο μυρωδικών Knorr Σπιτικός 3 πατάτες 2 σκελ. σκόρδο …