Μπακαλιάρος παστός με τραγανό κουρκούτι
www.greekmasa.gr
Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα έθιμα μας. Μαγειρεύεται …
Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα έθιμα μας. Μαγειρεύεται …
. Ο πατροπαράδοτος πλέον μπακαλιάρος είναι στο τραπέζι όλων αυτή τη μέρα. Σήμερα θα τον φτιάξουμε με κουρκούτι. Υλικά: μπακαλιάρος …
Μπακαλιάρος σε φάση λουκουμά, μια συνταγή που μας έρχεται από τη θάλασσα της Καραϊβικής. Ψιλοκομμενος μπακαλιαρος ή οτι αλλο ψαρι …
Υλικά : 500 γρ. μπακαλιάρο κατεψυγμένο 250 ml μπύρα σε θερμοκρασία δωματίου 130 γρ. αλεύρι 1/2 φακελάκι μαγιά ξερή 1/2 …
ΥΛΙΚΑ Για το μπακαλιάρο 1,5 κιλά μπακαλιάρο φιλέτο Φρέσκο νερό λίγο αλεύρι για πανάρισμα σπορέλαιο για τηγάνισμα Για τη σκορδαλιά …