Φιλέτο γλώσσας σε φύλλο κρούστας με πράσινη σαλάτα γιαουρτιού
Μια πρόταση του σεφ Θεόφιλου Ιωάννου!, Μοιραστείτε το Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15′, Χρόνος μαγειρέματος: 20′, Κόστος: 8€
Μια πρόταση του σεφ Θεόφιλου Ιωάννου!, Μοιραστείτε το Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15′, Χρόνος μαγειρέματος: 20′, Κόστος: 8€
Καλημέρα!!!!!! Και κάτι γκουρμέ και λάιτ για σήμερα. Είπα να ξεφύγω λίγο από τα κλασικά εδέσματα και να ικανοποιήσω τον …
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει …
Προσοχή σε όσους έχουν αλλεργία στο αυγό με το ψάρι μαζί. Τηγανίζοντας το φιλέτο του μπακαλιάρου με τον πανέ τρόπο πετυχαίνουμε …
Το φαγάκι μας σήμερα δεν έχει καμιά απολύτως ταλαιπωρία στο να το ετοιμάσουμε, μιας και ετοιμάζεται σε μισή μόνο ωρίτσα!Ψαράκι …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Μπαστουνάκια ψαριού τραγανά και νόστιμα, βουτηγμένα σε μια υπέροχη & γευστική σως ταρτάρ. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, …
4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από …
Ίσως από τα πιο νόστιμα μπιφτέκια που έχω δοκιμάσει!Αφράτα, μυρωδάτα, χορταστικά αλλά και πολύ ελαφριά!Τα συνοδεύουμε με μπόλικη σαλατούλα και …
Ψαράκι που έχει ψηθεί με τους χυμούς του, το οποίο συνοδεύει λαχταριστή σως! Υλικά για 2 άτομα: 2 λαβράκια Αλάτι …
1 κομμάτι ενιαίο, φρέσκο σολομό, γύρω στο 1 κιλό, με την πέτσα χωρίς κόκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 …
Επειδή είχα βαρεθεί να τρώω το σολομό μου ψητό στον φούρνο… Μετά από αυτό όμως δε γυρίζω πια πίσω!! 500 …
Υλικά : 1 κιλό φρέσκο ψάρι, μπακαλιάρος ή συναγρίδα ή κοκκινόψαρο 1 μέτριο κρεμμύδι 1 σελινόριζα 4-5 μέτριες πατάτες 1 …
Αυτά τα φιλετάκια του παγκάσιους θα γίνουν το αγαπημένο φαγητό των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Φουρνιστά και όχι τηγανιτά, …
400-500 γρ. γλώσσα 50 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 2 φρέσκα κρεμμύδια ½ φλ. λευκό κρασί Χυμό & ξύσμα …
Τα φιλέτα από μία μέτρια τσιπούρα 1/2 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια μαυρομάτικα 4-5 ρίζες φρέσκο σπανάκι 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.σ. …
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο μπακαλιάρου 3 …
ΥΛΙΚΑ: 1 Κιλο ψαρι παγκασιους ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ: 1 κ.γ.μαντζουρανα ξερη 1κ.γ.δεντρολιβανο 1κ.γ.μουσταρδα 1κ.σ.μαγιονεζα ½ λεμονι το χυμο του 1 …
Υλικά : 500 γρ. μπακαλιάρο κατεψυγμένο 250 ml μπύρα σε θερμοκρασία δωματίου 130 γρ. αλεύρι 1/2 φακελάκι μαγιά ξερή 1/2 …
Κάτι σαν αμαγείρευτη μπεαρνέζ σος.