Ψάρια ΙΙ
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Τηγανητή μαρίδα και μπαρμπούνια λοιπόν, με την τραγανή τους πέτσα, το λαδάκι για τις παπάρες να τα περιβάλλει, τρυφερά, τσαχπίνικα …
Υλικά1 κιλό πολύ ψιλές μαρίδες1/2 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε μέτριες ροδέλεςΑλεύριΑλάτιΜαϊντανός ψιλοκομμένοςΛάδι για το τηγάνισμα
Υλικά συνταγής 1 κιλό μαρίδες 1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1 κ.γ. πάπρικα 1 κ.σ. αλεύρι 3 κ.σ. ξύδι 1 …
Όσοι δεν αγαπούν να τηγανίζουν ψάρια είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη μέθοδο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε: Καθαρίζουμε …
Υλικά 500 γρ. μικρά ψαράκια,π.χ. σαρδέλα ή γαύρο ή μαριδάκι 5 κ.σ. αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι πιπέρι 1 …