Μπακαλιάρος του “περιβολιού”
aromavanillias.blogspot.com
Λίγες καυκαλήθρες, λίγα μυρώνια, ένα πράσο… είχαν ξέμειναν από την τελευταία χορτόπιτα καθώς μου φάνηκε πολύ το υλικό που είχα …
Λίγες καυκαλήθρες, λίγα μυρώνια, ένα πράσο… είχαν ξέμειναν από την τελευταία χορτόπιτα καθώς μου φάνηκε πολύ το υλικό που είχα …
Αυτό το πανεύκολο πιάτο νομίζω θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος αν έχετε να τραπεζώσετε ανθρώπους που ξέρουν να τρώνε …
½ κιλό μπαρμπούνια 2 κρεμμύδια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 φλ. γλυκό κρασί Σάμου 1 κ.σ. μουστάρδα …
Εύκολο, γρήγορο με απλά υλικά. Μπορεί να τα έχουμε κάνει πολλές φορές μεμωνομένα αλλά δείτε τα και ως συνδυασμό.
Μια εναλλακτική λύση με ψάρι του γλυκού νερού μαγειρεμένο με μια νέα νεροτερίστικη ματιά.
Ένα παραδοσιακό πεντανόστιμο φαγητό . Φτιάξτε το να μοσχοβολήσει το σπίτι .