Σολομός στη λαδόκολλα με λεμόνι και άνηθο
Ο σολομός στη λαδόκολλα με λεμόνι και άνηθο είναι μία πολύ εύκολη συνταγή με πλούσια αρώματα και σίγουρο αποτέλεσμα!
Ο σολομός στη λαδόκολλα με λεμόνι και άνηθο είναι μία πολύ εύκολη συνταγή με πλούσια αρώματα και σίγουρο αποτέλεσμα!
Νόστιμες σαρδέλες σε 10’….
Οι σαρδέλες μπεκαφίκο (sarde a beccafico), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα …
Είναι ένα πάντρεμα γευστικότατο, ψαριού και λαχανικού. Του λιπαρού σολομού και των άγριων σπαραγγιών που επιστεγάζονται από μια λεπτή όσο …
Ο μπακαλιάρος με κρούστα μυρωδικών είναι μια εύκολη συνταγή, που γίνεται σε πολύ λίγο χρόνο. Ο μπακαλιάρος, ψημένος στο φούρνο, …
Μπακαλιάρο απαιτεί η παράδοσή μας για την ημέρα της εορτής του Ευαγγελισμού. Μπακαλιάρο σας ετοιμάσαμε και εμείς!!Μαγειρεμένο στον φούρνο με …
Μπαρμπούνια γεμιστά είναι ένα πολύ νόστιμο και ξεχωριστό πιάτο απολαύστε το! Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 20′ Χρόνος μαγειρέματος 20′ Υλικά: 6 …
Γευστικό και εμφανίσιμο φαγητό. φρεσκα ψαρακια ή φιλετο γλωσσας κατεψυγμενο βουτυρο φρεσκο αγελαδος λιγες γαριδες (εαν δεν εχουμε δεν πειραζει) …
Έχω πάντα βακαλάο ρολό φιλέτο στην κατάψυξη γιατί μου λύνει τα χέρια όταν δεν έχω προλάβει να ψωνίσω αλλά και …
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει νοστιμότερο ψάρι από το τηγανητό! Αλλά μια και το τηγάνι το έχουμε σχεδόν ξεχάσει …
Υλικά 15 σαρδέλες 2 μικρές ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο μαιντανό αλάτι πιπέρι ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο…
Εμείς το έχουμε παράδοση σε κάθε εθνική εορτή να τρώμε μπακαλιάρο. Ένα ψάρι τόσο νόστιμο και θρεπτικό που σίγουρα αξίζει …