Γλώσσες φιλέτα ουζάτες..!! #ψάρι
Βαρέθηκα όλα τα φιλέτα ψαριού να τα τρώω πανέ, όπως αρέσουν στα παιδιά μου!! Ιδού λοιπόν φιλέτα για ενήλικες !! …
Βαρέθηκα όλα τα φιλέτα ψαριού να τα τρώω πανέ, όπως αρέσουν στα παιδιά μου!! Ιδού λοιπόν φιλέτα για ενήλικες !! …
Ο φρέσκος τόνος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εκλεκτό ψάρι. Το ρυθμιστικό πλαίσιο αλιείας του προκειμένου να διατηρηθούν οι πληθυσμοί… …
Σήμερα θα σας γράψω μια άλλη εκδοχή για τονάκι που τον μήνα Μαϊο και Ιούνιο είναι στα καλύτερά του. Η …
Στο σπίτι μας δεν φτιάχνουμε πολύ συχνά ψάρι, για κάποιο λόγο συμφωνούμε ότι δεν είναι ανάμεσα στα αγαπημένα μας γεύματα. …
Υλικά Μαριδάκι 500 γρ Ούζο 1 σφηνάκι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Αλάτι
Πανεύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο. 1 κιλό βάτο (καλά πλυμένο) 800 γραμμάρια κρεμμύδια για στιφάδο 1 κονσέρβα κονκασε ντομάτας 3 κουταλιές …
Αγαπάτε τις γρήγορες συνταγές; Εγώ τις λατρεύω. Οκ. Και οι άλλες καλές είναι, αλλά όταν η σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα με …
Υλικά Σαρδέλες 1 κιλό Ελαιόλαδο 5-6 κουταλιές της σούπας Ντομάτες 2 τεμ αποφλοιωμένες Πάπρικα γλυκιά 1/2 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι- …
Φανταστικες,μυρωδατες και γευστικοτατες μπακαλιαροκροκετες με πλουσια αρωματικα υλικα συνοδευομενες απο βελουδινη και πεντανοστιμη σκορδαλια. Δοκιμαστε τες!!!
Σήμερα η Fabi “ανακατεύει” στην κουζίνα της (blog : Fabipasticcio) και μας δείχνει πως να φτιάξουμε νόστιμα ψαρομπιφτέκια. Στα μπιφτέκια …
Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα έθιμα μας. Μαγειρεύεται …
Δείτε όλα τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά! 2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα …
Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι τον τηγανίζουν και τον τρώνε με σάλτσα ή με σκορδαλιά. Αυτός ο περιορισμός τον αδικεί, …
Υλικά για 3 άτομα: 2 μεγάλες φέτες Ξιφία, 2 μεγάλες πατάτες 10-12 ροδέλες κολοκύθας 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες …
Οι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια.Κι αυτό, …
Υλικα 2 μεγάλα φρέσκα ψάρια για φούρνο 1/2 κιλο πατατες 1 λεμονι 1 φλ.καφε ουζο 1 ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο 1 …
Ο γλυκάνισος συνδυάζεται αρμονικά με τα ψάρια!, Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος:20’, Κόστος: 6 €
Μαγειρική για δύο πάλι έχω να προτείνω σήμερα. Ψαράκι υγιεινό και νόστιμο. Και όσο υπάρχει άγριος μάραθος έξω στην αυλή, …
600 γρ. λαβράκι 900 γρ. αλάτι χοντρό 100 γρ. αλάτι ψιλό 3 – 4 ασπράδια αβγού 2 κ.σ. πιπέρι μαύρο, …
Ένας φανταστικός ουζομεζές και όχι μόνο!Για 3 άτομα θα χρειαστούμε: Μισό κιλό γαύρο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες …