Ψάρι πλακί στο φούρνο, διαίτης
Τι χρειαζόμαστε: 200-250 gr φιλέτο ψαριού (γλώσσα, πέρκα, πανγκάσιους κλπ) 1 μέτρια ντομάτα 2-3 κλωνιά μαϊντανό 1 μέτριο κρεμμύδι 1 …
Τι χρειαζόμαστε: 200-250 gr φιλέτο ψαριού (γλώσσα, πέρκα, πανγκάσιους κλπ) 1 μέτρια ντομάτα 2-3 κλωνιά μαϊντανό 1 μέτριο κρεμμύδι 1 …
Αυτό το πιάτο είναι λιχουδιά. Έχει τόσο απλά και συνηθισμένα υλικά αλλά η εμφάνιση το κάνει να μοιάζει με πιάτο …
Το νόστιμο ψάρι πανγκάσιους γίνεται ακόμη πιο γευστικό στο φούρνο με σάλτσα και σκόρδο. Υλικά: 4 φιλέτα πανγκάσιους 1 φλ. ντοματάκια 1/2 φλ. σάλτσα 1/2 …
Πολύ νόστιμο πιάτο και πολύ νόστιμο αυτό το ψάρι. Δίνει πολύ ωραία γεύση ο συνδυασμός σάλτσας και ελιάς. Θα το …
Ένα ψάρι τηγανητό διαφορετικό από τα άλλα. Γαρνιρισμένο με φιλέ αμυγδάλου για περισσότερη γεύση και πρωτοτυπία!!Υλικά: 4 φιλέτα κοκκινόψαρου ή άλλου …
Νόστιμο, εύκολο, απλό, λευκό φιλέτο ψαριού, πασπαλισμένο με μια γερή δόση κουρκουμά και τηγανισμένο σε καυτό ελαιόλαδο. Λιτές, ξεκάθαρες γεύσεις …
Όταν έφτιαξα για πρώτη φορά παγκάσιους στικς, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου αυτό που θα γινόταν. Ο γιος …
Το ψάρι πανγκάσιους είναι πολύ νόστιμο. Μπορείτε να το φτιάξετε τηγανητό, ή ψητό χωρίς να χάνει τίποτα από τη νοστιμιά …
Ένα ζουμερό και πεντανόστιμο ψάρι με τη μαρινάδα του και με τη συνοδεία από λαχανάκια Βρυξελλών που του προσθέτουν τις …