Πέρκα στο αλουμινόχαρτο με κρούστα παρμεζάνας
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει …
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει …
Είναι ένα πάντρεμα γευστικότατο, ψαριού και λαχανικού. Του λιπαρού σολομού και των άγριων σπαραγγιών που επιστεγάζονται από μια λεπτή όσο …
Στα χωριά μας την λένε συκαλ(λ)ίδα, ή και συκοφάγο ή συκά. Σε εκείνα της Κύπρου, αμπελοπούλλιν. . Η θανάτωση ή …
Μπαστουνάκια ψαριού τραγανά και νόστιμα, βουτηγμένα σε μια υπέροχη & γευστική σως ταρτάρ. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, …
Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, που χρειάζεται ελάχιστη προετοιμασία και έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ξύσμα λεμονιού και ο βασιλικός …
Ποιος σας είπε ότι ο σολομός ταιριάζει μόνο με λευκό μαλακό τυρί (τύπου Φιλαδέλφεια); Σας προκαλώ να δοκιμάσετε τον παρακάτω …
Παρ’ όλο που το ψάρι αρέσει σ’ όλους μας στο σπίτι, συμφωνούμε όλοι στο ότι δε θέλουμε το μοναδικό του …
Αυτά τα φιλετάκια του παγκάσιους θα γίνουν το αγαπημένο φαγητό των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Φουρνιστά και όχι τηγανιτά, …
Όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές, προτιμώ να μαγειρεύω τα κρεατικά ή τα ψαρικά μου ψητά ή βραστά, γιατί γίνονται πιο …
Από τον Chef Οδυσσέα Τρακάδα Ημέρα προβολής 11/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα μπακαλιάρου 1 …
Υλικά (για 4 άτομα ) 4 φιλέτα γλώσσας 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 τομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες …
500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 …
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
Μεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να …
Νοστιμότατο φαγάκι, μπορεί να προσφερθεί σαν κύριο γεύμα με μια ωραία πράσινη σαλάτα. Μπορούμε όμως ωραιότατα να το παρουσιάσουμε και …
Ο σολομός, με την ντελικάτη κι ελαφρώς γλυκιά του γεύση, είναι το ιδανικό ταίρι γι’ αυτό το πλούσιο και γήινο …