Πέστροφες τηγανητές με βούτυρο σερβιρισμένες με αμύγδαλα
Η υπέρβαση του τηγανητού ψαριού στο σπίτι μας είναι αυτή της τηγανητής πέστροφας όχι συχνά βέβαια, ευτυχώς δεν τις βρίσκω …
Η υπέρβαση του τηγανητού ψαριού στο σπίτι μας είναι αυτή της τηγανητής πέστροφας όχι συχνά βέβαια, ευτυχώς δεν τις βρίσκω …
Το κερυραϊκό μπουρδέτο είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, το οποίο το μαγειρεύω αρκετά συχνά! Το συνοδεύω σχεδόν πάντα με ρύζι …
8 μπαρμπούνια 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο Άλτις μια πρέζα σαφράν 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν μερικά κλωναράκια θυμάρι …
Υλικά συνταγής 4 φιλέτα σολομού (250γρ./το καθένα) 4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. βασιλικός …
4 φιλέτα μπακαλιάρου 1 πιπεριά φλωρίνης 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 πορτοκάλια 1 λεμόνι 3 κουτ.γλ. μουστάρδα λάδι ανάλογα με τα …
Υποχρεωτικά hot προδιαγραφών, τόσο μάλιστα που άλλο δεν παίρνει. Το φημισμένο χράιμι από καθαρό ψαχνό μεγάλου ψαριού σε πλούσια πικάντικη …
Όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές, προτιμώ να μαγειρεύω τα κρεατικά ή τα ψαρικά μου ψητά ή βραστά, γιατί γίνονται πιο …
2 φαγκριά του μισού κιλού το καθένα1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες1 μικρό φινόκιο σε σκελίδες (περίπου ίση ποσότητα με …
Περνώντας από τη λαϊκή αγορά τις προάλλες, περάσαμε και από τον πάγκο του ψαρά μας, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε …
Υλικά 2 φιλέτα σολομού χυμός και ξύσμα από 2 πορτοκάλια 3 κουταλιές μουστάρδα δυνατή 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν ή μπούκοβο …
Ναι το ξέρω η θέα του πιάτου μπορεί να σας προκαλέσει διάφορα συναισθήματα αλλά δυστυχώς για μερικούς από εσάς αυτό …
Ναι η Ελληνική θάλασσα έχει από όλα, έχει και τόνους, των οποίων η γεύση είναι καταπληκτική και η κόκκινη σάρκα …
Από την Καρολίνα Δωρίτη Ημερομηνία Προβολής: 11/5/2012 …