Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Δευτέρα σήμερα και ήρθε η ώρα για την συνταγή-ευκολία, δηλαδή τη συνταγή ενός σκεύους. Εδώ θα έρθω να κλέψω λιγάκι, …
Η συνταγή για Φιλέτο Τόνου Τατάκι είναι πραγματικά πολύ εύκολη και μπορείτε να την ετοιμάσετε και εσείς στο σπίτι σας …
Το καλκάνι στο φούρνο είναι ένα νόστιμο και ελαφρύ πιάτο. Το καλκάνι είναι ένα θαλάσσιο ψάρι, έχει πολύ λίγες θερμίδες, …
Κατεψυγμένα φιλέτα ψαριού όπως γλώσσα, βακαλάο, πέρκα ή πανγκάσιος έχω σχεδόν πάντα στην κατάψυξη μου και όταν ξεμένω από ιδέες …
Υλικά συνταγής 1200γρ. σολομός σε φέτες 3 κ.γλ. άνηθος ψιλοκομμένος 3 φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες 1 κ.γλ. σχοινόπρασο (φρέσκος …
Η τσιπούρα ψήνεται φιλεταρισμένη στο αντικολλητικό τηγάνι δίχως επιπλέον λιπαρά και σβήνεται με χυμό λεμονιού παρέα με μυρωδικά όπως εστραγκόν …
4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από …
Η εκτέλεση αυτής της συνταγής είναι απλούστατη με φίνο και εύγεστο αποτέλεσμα δίνοντας μία άλλη οπτική στο ψάρι της βδομάδας. …
Τον τελευταίο καιρό περνάω φάση περίεργη με το φαγητό. Ενώ είμαι μεγάλη φαν της κατσαρόλας, όλο και περισσότερο με βρίσκω …
Πολύ εύκολη και γρήγορη σούπερ γκουρμέ συνταγή .Όλο το θέμα είναι να βρείτε το συκώτι της πεσκανδρίτσας από τον ψαρά …
1 λαβράκι 1/2 κιλό περίπου 4 γαρίδες μέτριες καθαρισμένες με τα κεφάλια 2 φέτες ψωμί του τόστ που τις έχουμε …
1 κομμάτι ενιαίο, φρέσκο σολομό, γύρω στο 1 κιλό, με την πέτσα χωρίς κόκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 …
Επειδή είχα βαρεθεί να τρώω το σολομό μου ψητό στον φούρνο… Μετά από αυτό όμως δε γυρίζω πια πίσω!! 500 …
Τα φιλέτα από μία μέτρια τσιπούρα 1/2 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια μαυρομάτικα 4-5 ρίζες φρέσκο σπανάκι 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.σ. …
Από τον Chef Οδυσσέα Τρακάδα Ημέρα προβολής 11/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα μπακαλιάρου 1 …
Κάτι σαν αμαγείρευτη μπεαρνέζ σος.
Ένα νόστιμο και δροσερό μεσογειακό πιάτο ψητού ψαριού με πράσινη σάλτσα, ελιές και λεμόνι.
Από τον Chef Βασίλη Σικαλιά ,400 γρ. φιλέτο ξιφία Ξύσμα από τζίντζερ (περίπου 10 γρ.) Ξύσμα & χυμό από 1 …
Πανδαισία χρωμάτων στον φούρνο με φρέσκο σολωμό, πολύχρωμα λαχανικά και πολλά μυρωδικά.